SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep, plină de încredere înaintea debutului de la Turneul Campioanelor: "Nu așteptam o jucătoare anume!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 09:46

Simona Halep (1 WTA) și-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor, românca fiind repartizată în Grupa Roșie, alături de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki și Caroline Garcia. Va debuta împotriva ultimei, luni, de la ora 14:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Simona a vorbit despre acest meci și despre tragerea la sorți de care a avut parte. Recunoaște că n-a avut preferințe pentru adversarele pe care să le întâlnească, fiind gata să joace împotriva oricărei jucătoare.  

"Știam că fiecare meci va fi dificil, nu aşteptam o anume jucătoare să facă parte din grupa mea sau ceva de genul ăsta. Vreau doar să iau fiecare meci în parte, să fiu concentrată. Știu că este ca o finală şi voi merge pe teren să dau totul", a declarat Simona Halep, după tragerea la sorți de vineri.

Românca o conduce cu 2-1 pe franțuzoaică în raportul meciurilor directe, ultima întâlnire având loc chiar în finala de la Beijing, în urmă cu o săptămână și jumătate. Garcia s-a impus atunci în două seturi, scor 6-4, 7-6.

Citește și: 

SIMONA HALEP LA SINGAPORE // WTA a anunțat programul primelor două zile la Turneul Campioanelor » Când și cu cine debutează Simona Halep

Caroline Garcia, prima declarație după ce a aflat că va debuta la Turneul Campioanelor contra Simonei Halep: "E cel mai greu start pentru mine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează