SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Caroline Garcia, prima declarație după ce a aflat că va debuta la Turneul Campioanelor contra Simonei Halep: "E cel mai greu start pentru mine"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 09:39

Simona Halep (1 WTA) și-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor, românca fiind repartizată în Grupa Roșie, alături de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki și Caroline Garcia.

Românca va intra în competiție luni, când se va duela cu Caroline Garcia, de la ora 14:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de TV Digi Sport. Franțuzoaica a vorbit despre meciul împotriva Simonei, despre care e convinsă că va fi unul dificil. 

"Voi debuta la acest turneu împotriva noului numărul 1 mondial, este cel mai greu start pentru mine. Mă aştept la un meci dificil, și la fel cred că va fi și turneul. Știu că vor fi multe meciuri dificile. Vreau să capăt experienţă, să joc cât pot de bine şi să-mi îmbunătăţesc jocul", a spus și Caroline Garcia.

Românca o conduce cu 2-1 pe franțuzoaică în raportul meciurilor directe, ultima întâlnire având loc chiar în finala de la Beijing, în urmă cu o săptămână și jumătate. Garcia s-a impus atunci în două seturi, scor 6-4, 7-6.

Citește și: 

SIMONA HALEP LA SINGAPORE // WTA a anunțat programul primelor două zile la Turneul Campioanelor » Când și cu cine debutează Simona Halep

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
alx_sorin
alx_sorin  •  21 Octombrie 2017, 11:36

Acum sa ne arate domnisoara Garcia daca a venit ora rascumpararii victoriei de la Beijing care i-a adus locul din turneu in dauna uneia care nu konta.

haleppomanagioaika
haleppomanagioaika  •  21 Octombrie 2017, 11:17

stai linistita garcia . nu-i vina ta altii au decis prin culise sa joci primul meci cu haleapa. tenisul a devenit o facatura . un sport in care oamenii gen tiriak stabilesc clasamentul cine cu cine sa joace si cine sa castige anumite turnee . e ca pe vremea lui ceausescu cand camataru rodion era lasat sa dea cate 3 sau 4 goluri pe meci ca sa avem si noi gheata de aur . sunt convins ca si cei o mana de sustinatori haleapa inteleg despre ce vorbesc dar nu-i ajuta prea mult marmida ca sa recunoasca adevarul .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează