SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Dubai: „Nici nu mi-am dat seama că am făcut asta!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 17:23

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe americanca Jennifer Brady (24 de ani, 52 WTA), scor 6-2, 6-0, și s-a calificat în finala turneului de la Dubai. Adversară îi va fi kazaha Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA).

  • Finala de la Dubai dintre Simona Halep și Elena Rybakina va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DigiSport 2.

„E cel mai bun meci de când am început turneul. Muncesc din greu, asta e tot ce fac, nu am niciun secret. Am ridicat nivelul de la o zi la alta, e fantastic! Nici nu mi-am dat seama că am salvat minge de meci cu Jabeur. Astfel de meciuri îmi dau încredere. 

Sunt foarte bucuroasă că am șansa de a juca a doua finală aici, după cea câștigată în 2015. Va fi diferit. Rybakina e o adversară foarte tare. Am urmărit-o puțin. E o provocare să joc pentru un alt trofeu”, a declarat Simona imediat după meci. 

„Îmi place mult aici, la Dubai, revin mereu cu plăcere. Spectatorii sunt foarte speciali. Totul e grozav! Vreau să le mulțumesc tuturor” 
- Simona Halep

VIDEO // Punctul victoriei lui Halep în meciul cu Brady

Vezi și:

WTA, poreclă inedită pentru Simona Halep » Cu ce personaj a fost comparată sportiva noastră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
procter
procter  •  21 Februarie 2020, 22:46

Unde e ctpeul? Numai spune nimic de Simona, ca nu stie ,ca nu...... Stai sa vezi maine, dacă pierde Simona cum apar....

cristealaur
cristealaur  •  21 Februarie 2020, 21:42

Asta cam asa e, una cashtiga milioane dand cu lopata, iar tu, cashtigi sute de lei dand cu sapa....treci la sapa, ca acolo ti-e locul, nu mai da cu tasta pii niet, ca te faci de ras. Oricum, nu pricepi.

infos
infos  •  21 Februarie 2020, 20:01
Postat de bazinga pe 21 Februarie 2020, 19:35

Ce fain e sa nu iti dai seama cum castigi milioane de euroi,dolari,,,,valuta forte.....dand cu lopata in minge....?!?!?!Viata e frumoasa....

@bazinga vine de la BAZACONII scrise? :-))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează