SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Cum a reacționat Simona Halep când a aflat că Gabriela Firea va organiza un nou eveniment în cinstea ei pe Arena Națională

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 17:26

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit astăzi în țară după triumful de la Wimbledon 2019. Dubla campioană de Mare Șlem a fost întrebată pe aeroport în legătură cu evenimentul pe care Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, vrea să-l organizeze miercuri pe Arena Națională.

Simona a răspuns pozitiv inițiativei Primăriei Capitalei: „Încă nu știu nimic oficial. Dacă o să am ocazia să împart această bucurie cu oamenii, mă voi duce cu mare drag!”.

Festivitatea este programată miercuri, de la ora 19:00, pe Arena Națională. Gabriela Firea a anunțat că nu va participa la eveniment, pentru a nu se repeta scenele din 2018.

Fiasco în 2018

Anul trecut, după titlul câștigat la Roland Garros, Gabriela Firea a organizat o festivitate asemănătoare, dar totul s-a transformat într-un fiasco. Miile de fani de pe Arena Națională au huiduit discursul primarului. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP // Courtney Nguyen, jurnalista din SUA care a urmărit-o pe Halep de la început, explică triumful și schimbările Simonei: „Nu știu dacă românii realizează ce a făcut ea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
reteleanu
reteleanu  •  15 Iulie 2019, 19:29
Postat de shark_34 pe 15 Iulie 2019, 19:08

Bravo Simonei însă nu înțeleg de ce e nevoie sa prezinte trofeul de la wimbledon pe arena națională.La fel anul trecut și de atunci,abia acum și-a revenit cu jocul.Serena care vreo 23 titluri câștigate,la fel Federer,cei mai titrati jucători de tenis din toate timpurile,de ce nu au făcut așa ceva?Modestia nu dăunează performantei,dimpotrivă.

si tu ai dreptate cu revenirea dupa atata celebrare de anul trecut, dar in romania e altceva decat in sua, unde... e un univers intreg de pareri si opinii. pai un american (brad gilbert) i-a "suflat" simonei solutia rezolvarii meciului (o batea oricum, fireste). insa aici o tara intreaga a stat in spatele simonei, practic eu n-am intalnit in viata reala pe cineva care sa n-o adore pe simona.

10154976492293690
Szasz Andrei  •  15 Iulie 2019, 19:28

Daca marii sportivi au avut intotdeauna contestatari sau hateri, nu mai vorbim de marii politicieni ! Simona va avea acesti contestatari chiar daca ar castiga toate turneele posibile, batand toate adversarele posibile ! Nu trebuie sa ii bagam in seama pe acesti contestatari, ei sunt ca si apa de ploaie care trece, apoi totul se usuca dupa un timp scurt, fara sa lase urme.

jedela
jedela  •  15 Iulie 2019, 19:09
Postat de Cris Juganaru pe 15 Iulie 2019, 18:54

vlad57, din pacate membrii societatii romanesti duc lipsa de o minima educatie, neputand distinge intre partipriurile politice si rolul reprezentantilor institutiilor publice, care rol implica si aceste responsabilitati de genul recunoasterii institutionale fata de sportivii meritosi. Noi ne rezumam la a ne exteriroiza public afinitatile politice, huiduindu-i pe ai lor si aplaundandu-i pe ai nostrii, chiar si in cadrul unor astfel de evenimente sportive de interes national, care nu au legatura cu politica (asocierea cu politica o fac cei care se manifesta huliganic).

Din pacate clasa politica nu are o educatie minima . Cu orice ocazie fac publicitate politica pe spatele altora ,in cazul asta Simona Halep. Sa organizeze dar sa lase oamenii din sport sa gestioneze evenimentul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează