SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - LAURA SIEGEMUND

Simona Halep, primele cuvinte după victoria cu Laura Siegemund: „Da, Australian Open e unul dintre obiective”

Simona Halep // foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Simona Halep // foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 08:16 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 12:08

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la Gippsland Trophy după ce a trecut de nemțoaica Laura Siegemund (32 de ani, 51 WTA), scor 6-2, 6-4.

  • Halep va juca în jurul orei 06:00 în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), care a trecut de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2

După meci, Halep a vorbit despre relația cu antrenorul ei, Darren Cahill, și a spus că unul dintre obiectivele pentru acest an este să câștige Australian Open, turneu la care a jucat finala în 2018, iar anul trecut s-a oprit în semifinale.

„Sunt fericită pentru victoria de azi, pentru cele două meciuri de simplu și cel de dublu. Sunt foarte fericită să fiu din nou aici. A trecut mult timp de când nu am mai jucat un meci oficial și apreciez munca depusă de fiecare pentru că știu cât de greu e. Vă mulțumesc și sunt fericită să fiu din nou aici.

Da, este (n.r- întrebată dacă un succes la Australian Open este obiectivul ei). Dar nu este ușor. Trebuie să am încredere, să muncesc mult și cred în asta.

Darren mă înțelege. Știe ce simt pe teren și de ce am nevoie înainte de meciuri. Cheia este comunicarea. Este blând, dar și dur în același timp. Nu este ușor să lucrez cu el, dar îi mulțumesc că e lângă mine mereu. Ce lucruri specifice Australiei am învățat de la el? «Hai să bem o bere» și «E și mâine o zi»”, a spus Halep la interviul acordat la finalul partidei.

VIDEO Simona Halep e gata Australian Open 2021: „Nu va fi ușor, dar eu sunt pregătită!”

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Fără probleme! Halep e în „sferturi” la Gippsland, unde o așteaptă o adversară-surpriză

Simona Halep, lovitură marcă înregistrată în meciul cu Laura Siegemund! Ce a reușit la Gippsland Trophy

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează