SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep profită de pauza de la tenis » Cum se distrează alături de colegele de la Fed Cup

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 11:22

După rezultate mai puţin bune la Roland Garros şi Wimbledon, Simona Halep a decis să ia o pauză de la tenis.

Românca vrea să scape de oboseala acumulată din cauza programului încărcat şi se relaxează în Bucureşti.

Halep a postat pe contul de Facebook o fotografie în care se afla la un restaurant din capitală, alături de colegele de la echipa României de Fed Cup, Irina Begu şi Monica Niculescu, şi Alina Tecşor, căpitanul nejucător. 

 

Girl Time! #FedCupTeam

Posted by Simona Halep on Sunday, July 26, 2015

A treia jucătoare a lumii se va întoarce în turnee la Cincinnati, la începutul lunii august, competiţie de categorie Premier 5.

Turneu Dată
Cincinnati 17.08.2015
New Haven 23.08.2015
US Open 31.08.2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bobytzelu
bobytzelu  •  28 Iulie 2015, 09:31
Postat de lapusneanul pe 27 Iulie 2015, 14:22

bobytzelu....ti-ai baut lapticul ? .....merg pe ideea ta de infantil, monica niculescu de cand face parte din echipa de fed cup ?

Scuze ca am fost prea subtil. Apropo, ai reusit sa treci bacul (in eventualitatea ca ai ajuns pana in a 12-a)? Ceea ce am vrut sa subliniez este faptul ca domnisoarei i s-a cam urcat vedetismul la cap si consecintele se vad (eliminarile premature si jocul din ce in ce mai neconvingator). Marii sportivi ai acestei planete nu au uitat niciodata sa fie modesti. Este exact ceea ce se intampla cu Simona. Am vazut mult prea multi sportivi care au ramas niste eterne sperante si tocmai asta nu doresc sa se intample cu ea. Legat de echipa noastra de Fed Cup stai linistit ca stiu foarte bine istoria ei, eu am taxat-o pentru decizia de a nu se prezenta la echipa alaturi de fetele cu care acum sta la masa. Ma opresc aici si-mi cer scuze din nou ca am fost prea subtil pentru unii. In rest numai de bine tuturor.

benaflek
benaflek  •  27 Iulie 2015, 19:53

hai simona cu caderea definitiva din top 10 sa mi vina sufletul la loc .de ce sa nu fiu impotriva ta chiar daca pot fi cu tine?

al_io
al_io  •  27 Iulie 2015, 18:49

hai Simona arata tuturor hatârilor ca o cadere de forma nu inseamna neaparat si sfarsitul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează