SPORTURI  »  TENIS  »  PROGRAM

Simona Halep și-a anunțat programul din finalul de an » Participă la turneul de la Cluj-Napoca!

Simona Halep, la US Open // foto: AFP
Simona Halep, la US Open // foto: AFP

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 18:46 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 18:58

Simona Halep (29 de ani, locul 11 WTA) a anunțat turneele la care va participa în ultimele luni ale anului.

După o prestație promițătoare la US Open, în care a ajuns până în faza optimilor deși a venit după o perioadă lungă în care accidentările au măcinat-o, Simona Halep a anunțat turneele la care va participa în ultimele luni din calendar.

Simona Halep și-a anunțat programul din finalul de an

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie.

După BNP Paribas Open urmează Kremlin Cup, din Moscova, competiție care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013.

Simona Halep participă la Transylvania Open

În fine, ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiția se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

De curând, Patrick Ciorcilă, directorul turneului, anunța pentru GSP.ro că o așteaptă pe Simona la Cluj-Napoca: „O așteptăm cu brațele deschise. Sunt convins că publicul clujean și românesc abia așteaptă să o revadă pe Simona. Este ultimul turneu înainte de Turneul Campioanelor, deci cu siguranță vom avea un tabloul foarte puternic”.

La întrecerea de la Cluj-Napoca este așteptată și Emma Răducanu, noua senzație din tenisul feminin. Sportiva britanică cu tată român l-a impresionat pe Patrick Ciorcilă, care a declarat pentru GSP.ro că „o așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude”.

Simona Halep ratează prezența la Turneul Campioanelor

Din păcate, Simona nu va participa și la Turneul Campioanelor. Acesta se va disputa în acest an la Guadalajara, în Mexic, pe hard. Shenzhen, orașul desemnat inițial ca gazdă, nu își poate respecta promisiunea din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

Turneul Campioanelor este program în săptămâna 8 - 15 noiembrie. La el vor participa cele mai bune 8 jucătoare din anul calendaristic 2021.

Simona Halep a fost prezentă la precedentele 6 ediții ale Turneului Campioanelor, în 2020 competiția fiind anulată. În acest moment, conform programului anunțat de sportiva din România, aceasta este eliminată matematic din cursă.

Are doar 1.202 puncte strânse în 2021 și ar trebui să recupereze 1.469 de puncte față de Garbine Muguruza, ocupanta locului 8 în acest moment. Or acest lucru este imposibil.

Citește mai multe știri din tenis: 

Daniil Medvedev și „peștele mort” » Explicația rusului, după modul bizar în care a sărbătorit victoria cu Djokovic: „E legendar!”

Novak Djokovic a izbucnit în lacrimi, deși finala nu se terminase » Ce s-a întâmplat pe „Arthur Ashe”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează