SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

SIMONA HALEP - QIANG WANG // Ce se întâmplă cu Simona Halep la Miami: „Am vorbit cu ea, are o întindere la ligament”

Simona Halep și Florin Segărceanu
Simona Halep și Florin Segărceanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 18:30

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, susține că ține legătura cu Simona Halep și că aceasta ar avea „o mică întindere la ligament” înaintea meciului cu Qiang Wang (27 de ani/18 WTA) din această seară.

„Simona are o mică întindere la ligament, dar am vorbit cu ea și nu e nimic care să ne îngrijoreze. Ținând cont că după ce se termină turneul de la Miami mai sunt două săptămâni până la Fed Cup, nu văd de ce Simona n-ar trage tare să câștige la Miami. Ea știe mai bine cum să-și conserve energia.

Wang e o jucătoare solidă, iute, dar n-are o armă deosebită. În final contează cum Simona își va păstra calmul și liniștea. Dacă are calm, Simona bate pe oricine. E în regulă și cu spatele, cred că a gestionat bine pregătirea. Și-a dozat și antrenamentele foarte bine. Semnele sunt foarte bune. Servește normal, se mișcă normal. Sigur, mai apar mici accidentări cum e cea de la genunchi”, a declarat Florin Segărceanu la TV Digi Sport.

„Am adus-o pe Raluca Olaru pentru a fi rezervă, dar specialistă la dublu. Ținând cont de evoluția din ultima perioadă, Monica Niculescu intră și ea în cărți. E genul de jucătoare care moare cu adversarul pe teren”
Florin Segărceanu

Meciul dintre Simona Halep și Qiang Wang poate fi urmărit AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
argus
argus  •  27 Martie 2019, 21:58

Segarceanu bate campii! Cum adica "Monica Niculescu intra si ea in carti?" Chiar gandeste ce spune sau...spune doar ce gandeste? Ce sa-ti mai demonstreze Monica dle Segarceanu, de lasi asa un aiurit suspen? Titularizarea acesteia in proba e dublu pt. meciul de FED Cup cu Franta, nu este o certitudine? Nu a avut un joc "convingator" in meciul cu Cehia? Nici in partida castigata recent la Miami (cu Simona adversara)? Daca nu ai remarcat, Monica are un serviciu mai bun, mai constant decat coechipierele din FED Cup; este mai isteata (rupe ritmul jocului cu drop shot-uri, sliceuri care, deasemenea, sunt superioare celorlate coechipiere, inclusiv "celor din "cartiile cu autor "Segarceanu"! Incepe sa-mi fie teama de corecta judecata, alegere a titularelor pt meciul cu Franta! Aaaa....! Daca spuneai ca pentru meciul de dublu, alaturi de Monica "sunt in carti si...." era cu totul altceva (desi, Irina Begu a dovedit ca face echipa buna cu Monica)! PS „Simona are o mică întindere la ligament..."? Cat de "mica" daca o mentioneaza? O intindere de ligament "cat de mica" daca o neglijei si continui efortul, se pate face "mare, mare, mare..."! Pai cum dle. Segarceanu? Este indeajuns sa fii linistit doar pt. ca "am vorbit cu ea și nu e nimic care să ne îngrijoreze"? Nu stiti (inca) ca doar un medic specialist poate sa va "asigure" (si asta doar dupa niste investigatii)?

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  27 Martie 2019, 20:13

Nici nu stiu cum joaca fata asta. Cu hernie de disc, cu ligamentul ferfenitza...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close