SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE SUMMER SET

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Aiava: „E greu să revii după atâtea luni” » Ce spune despre duelul cu Ruse

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 13:40 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 15:28

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) s-a impus în fața australiencei Destanee Aiava (21 de ani, 316 WTA, scor 6-4, 6-2, în turul I de la Melbourne Summer Set 1. 

  • Turneele de la Melbourne, Summer Set 1 și Summer Set 2, sunt unele de încălzire înainte de Australian Open. Meciurile se joacă în complexul care găzduiește primul Grand Slam al anului.
  • Simona Halep acestui meci se va duela în turul II cu Gabriela Ruse (87 WTA), care a trecut de Arina Rodionova, scor 6-3, 6-2. 
  • Partida se va juca joi dimineața, în jurul orei 03:30, ora României.

La finalul meciului, Simona Halep a vorbit despre cum s-a simțit la revenirea pe teren după un an în care a fost măcinată de accidentări.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Aiava: „E greu să revii după atâtea luni”

„Sunt fericită că am câștigat acest meci. Da, nu am jucat în din noiembrie, dar mă bucur că am revenit în Australia, care are mereu un loc special în inima mea. Înseamnă mult că am putut câștiga și că merg mai departe.

Anul trecut a fost unul greu, poate cel mai greu. Dar m-am putut odihni mai mult. Am fost mult timp în top și asta m-a obosit din punct de vedere mental. E greu să revii după atâtea luni fără un meci jucat, dar mă bucur că am câștigat”, a spus Simona Halep la interviul acordat la finalul partidei.

Simona a prefațat și duelul din runda următoare, contra Gabrielei Ruse, pe care a întâlnit-o la Transylvania Open, unde Simona s-a impus fără drept de apel, scor 6-1, 6-2.

„Da. Am jucat recent cu ea, în România. Totuși, fiecare meci e diferit. Mâine va fi o nouă provocare. Acum vreau să mă recuperez și să dau tot ce am mai bun pe teren”, a adăugat dubla campioană de Grand Slam. 

Fotografii spectaculoase din meciul Halep - Aiava

+5 FOTO

Citește și: 

Gest de mare campion a lui Nadal » Ce a făcut după primul meci al anului

Mesajul ministrului de Interne din Australia pentru Novak Djokovic: „Nimeni nu va beneficia de tratament special”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează