SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Prima reacție a Simonei Halep, după înfrângerea de la Roma: „Mereu voi face asta, indiferent de suișuri și coborâșuri”

Simona Halep/ foto: Imago Images
Simona Halep/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 17:09 / Actualizat joi, 12 mai 2022 17:21

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a fost eliminată în turul 2 al turneului WTA de la Roma de Danielle Rose Collins (28 de ani, 9 WTA), scor 6-7 (1), 3-6.

După înfrângerea de la turneul din capitala Italiei, Halep a ținut să transmită un mesaj pe Twitter, prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținere.

„De-a lungul carierei, am luptat pentru ceea ce am crezut și pentru ce am vrut să obțin. Mereu o să fac asta, indiferent de suișuri și coborâșuri. Susținerea necondiționată pe care am primit-o din partea voastră înseamnă totul pentru mine. Vă mulțumesc, lupta continuă”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Simona Halep, eliminată de Danielle Rose Collins de la turneul de la Roma

Collins a început bine, a făcut rapid break-ul și a condus cu 2-0. Simona revenit și a egalat. Scenariu s-a repetat. Americanca s-a distanțat din nou la două game-uri, dar Simona a revenit din nou.

La 5-5, Simona a preluat pentru prima dată conducerea, după un break. Halep a servit pentru a închide setul, dar a cedat game-ul. În final, Collins a câștigat cu 7-6, după un tie-break în care a cedat doar un punct.

CTP, îngrijorat după eliminarea lui Halep la Roma » Ce a observat la meciul cu Collins: „Asta nu e bine”
WTA ROMA
CTP, îngrijorat după eliminarea lui Halep la Roma » Ce a observat la meciul cu Collins: „Asta nu e bine”

După tie-break-ul aproape perfect, Collins a continuat forma excelentă și în actul secund. A lovit aproape mereu agresiv, a căutat loviturile direct câștigătoare și a condus cu 4-0 în startul setului. Halep a reușit să câștige 3 game-uri, dar nu i-a putut pune probleme lui Collins. Americanca a câștigat setul cu 6-3 și s-a calificat în optimi.

Citește și alte știri din tenis:

Rafael Nadal și-a ales meciul favorit din întreaga carieră: „A fost momentul decisiv pentru mine”

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Elina Svitolina sunt așteptate la Iași » Orașul moldav va găzdui două turnee în această vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
267890
267890  •  13 Mai 2022, 12:33

Exact, asta face mereu, aleargă bezmetic, urlă coleric ...si de multe ori are rezultate. Halep este o anomalie a tenisului in sensul ca practicand un joc lipsit orice veleități tehnice a obținut rezultate cu mult peste valoarea jocului ei.

347655969058390
Ion Popescu  •  13 Mai 2022, 10:29

Catre GSP. Nu esxista numai Simona in tenisul romanesc. Este de neinteles de ce nu se scrie si despre Ana Bogdan care este in sferturi la Paris, Despre competitia de la Strasbourg unde participa Cirstea, Ruse, Olaru.

347655969058390
Ion Popescu  •  13 Mai 2022, 10:25

In ciuda numeroaselor accidentari Simona a reusit sa ajunga pe locul 9 in lume in clasamentul WTA RACE. Succes mai departe si multa sanatatre !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează