SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Simona Halep, prima reacție după eșecul cu Ostapenko: „Așa e ea, indiferent cu cine joacă. Dă tare și e greu să returnezi” + ce a nemulțumit-o în decisiv

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 18:59 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 19:44

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a părăsit turneul de la Dubai în semifinale, învinsă de mult mai inspirata Jelena Ostapenko (24 de ani, 21 WTA). Letona a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus clar în decisiv, scor 2-6, 7-6 (0), 6-0.

La „rece”, Halep a întors pe toate părțile eșecul cu Ostapenko, recunoscând că nu e deloc avantajată de stilul ultraagresiv al jucătoarei din Letonia. Simona spune că Ostapenko nu i-a dat suficient ritm și recunoaște că și-a pierdut concentrarea pe durata setului decisiv.

Simona Halep, despre înfrângerea cu Ostapenko: „Dă tare și e greu să returnezi”

„Cu o astfel de adversară, este greu să menții o formă sau un ritm. A fost ciudat și primul set, dar am fost destul de puternică pe picioare și am returnat mingile cât de bine am putut. În setul doi, a luat ea conducerea foarte rapid, cu lovituri direct câștigătoare. Nu prea am avut șanse. Apoi am revenit și am fost aproape să câștig. Se întâmplă uneori să nu se întâmple cum îți dorești

Acesta este jocul ei, nu cred că are alt plan, indiferent cu cine joacă. Dă tare și e greu să returnezi. Mă nemulțumește setul trei, pentru că mi-am pierdut concentrarea și n-am mai stat acolo punct cu punct”, a declarat Simona Halep, conform digisport.ro.

Simona Halep și-a aflat deja adversarele de la Doha » Cu cine joacă în primul tur
WTA DOHA
Simona Halep și-a aflat deja adversarele de la Doha » Cu cine joacă în primul tur

Simona Halep: „Nu pot să stric toată săptămâna doar pentru acest set”

În ciuda scorului sever încasat în decisiv, Simona Halep încearcă să găsească părțile pozitive ale acestei săptămâni, în care a etalat din nou un tenis de calitate.

„Nu pot să stric toată săptămâna doar pentru acest set. Bineînțeles, sunt supărată pentru ce s-a întâmplat în setul trei. Dar merg înainte și, cu astfel de meciuri, o să devin mai bună din punct de vedere mental. Nu a fost o cădere mentală, nu consider că am căderi mentale.

Nu mi-a mers prea bine serviciul, am vrut să fac prea multe, din cauză că ea a stat foarte aproape de linie și intra în retur. A fost probabil un trac emoțional acolo și n-am avut concentrarea suficientă pentru a menține un serviciu solid. Asta e, merg înainte”, a mai spus Simona Halep. 

Imaginile cu Jelena Ostapenko au ajuns virale » Ce făcea letona, deși meciul cu Simona Halep încă nu se terminase
WTA DUBAI
Imaginile cu Jelena Ostapenko au ajuns virale » Ce făcea letona, deși meciul cu Simona Halep încă nu se terminase

Da, urmează Doha. Sunt condiții un pic diferite față de Dubai. Acolo parcă e mai răcoare seara, pe zi e mai cald. N-am mai jucat de vreo trei ani, dar sunt condiții frumoase acolo, sper să fac treabă bună.

Simona Halep, conform sursei citate

2înfrângeri are Halep contra Jeleni Ostapenko, în 3 meciuri directe

VIDEO Simona Halep, învinsă de Jelena Ostapenko în semifinalele de la Dubai

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep și-a aflat deja adversarele de la Doha » Cu cine joacă în primul tur

Imaginile cu Jelena Ostapenko au ajuns virale » Ce făcea letona, deși meciul cu Simona Halep încă nu se terminase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
3507403945984319
Dan Coman  •  21 Februarie 2022, 06:19
Postat de Vasile Dinca pe 18 Februarie 2022, 19:13

Curaj Simona! Tunarii ca Ostapenco nu au viata lunga! Se consuma rapid!

Tragedia-i ca prostii au.

francescoli1974
francescoli1974  •  19 Februarie 2022, 23:32

Cei (cele) care joacă un tenis curajos și agresiv mereu vor avea doar de câștigat spre deosebire de cei care caută doar alibiuri.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  19 Februarie 2022, 21:43

Am si eu o intrebare pt.dna Halep! Ce jucatoare de tenis in top 20 mondial stie ea Halep ca nu are antrenor ca ea? Mai exista alte jucatare de tenis profesionist care sa nu aibe antrenor? Ostapenko are antrenor? de ce ridea si facea misto de Halep? cumva ca joaca fara antrenor si dupa ureche? Precum lautarii care cinta dupa ureche,asa joaca si Halep tenis! Lautareste fara antrenor! Este rusinos! Sa rida de tine o pustoaica ca nu esti capabila sa angajezi un antrenor! Te-a umilit ! Unde e profesionismul ba Halep? La gunoi? sau sa pierdut pe drum? Noapte buna Halep! ai probleme grave de caracter.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează