SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

video+foto Schimbarea care a dus-o pe Halep în finala de la Toronto: „Lovea prea puternic” + Prima finală alături de Mouratoglou: „Sper la mai multe”

Dominată în primul set, Simona a schimbat strategia și s-a calificat miraculos în finala de la Toronto. Dubla campioană la Rogers Cup, în 2016 și 2018, a fost tot un zâmbet în timpul interviului. +6   FOTO
Dominată în primul set, Simona a schimbat strategia și s-a calificat miraculos în finala de la Toronto. Dubla campioană la Rogers Cup, în 2016 și 2018, a fost tot un zâmbet în timpul interviului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 22:46 / Actualizat sambata, 13 august 2022 23:14

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o pe pe Jessica Pegula (28 de ani, 7 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-4, și s-a calificat în finala turneului de la Toronto. Dubla campioană de Grand Slam va reveni în top 10 WTA.

  • În cealaltă semifinală, în această noapte, se înfruntă Beatriz Haddad Maia (24 WTA) și Karolina Pliskova (14 WTA).

Dominată în primul set, Simona a schimbat strategia și s-a calificat miraculos în finala de la Toronto. Dubla campioană la Rogers Cup, în 2016 și 2018, a fost toată un zâmbet în timpul interviului. 

Simona Halep se intoarce in top 10 WTA! Unde poate ajunge daca ia trofeul la Toronto
WTA TORONTO
Simona Halep se intoarce in top 10 WTA! Unde poate ajunge daca ia trofeul la Toronto

Simona Halep, după calificarea în finala de la Toronto

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor din tribune. M-au susținut ca niște nebuni astăzi! Jessica este o mare jucătoare, dovadă că este în top 10. A fost o adevărată provocare. Am luptat până la sfârșit și am reușit. Sunt mândră de mine.

Am schimbat puțin tactica după primul set. Ea lovea foarte, foarte puternic. M-am redresat, am împins-o în spatele terenului și am reușit”, a spus Simona Halep, imediat după calificarea în finală.

Simona Halep, mesaj pentru Patrick Mouratoglou

Simona nu l-a uitat nici pe antrenorul Patrick Mouratoglou. Francezul a revenit alături de ea încă din faza „sferturilor”, după o vacanță petrecută în Grecia.

„E prima noastră finală împreună. Sper să avem multe. Îi mulțumesc că a fost de partea mea și că m-a motivat să lupt, m-a ajutat să câștig. E grozav să îl am în echipa mea”, a transmis Halep.

+2 FOTO

VIDEO Ion Țiriac îi dă un sfat vital Simonei Halep: „De acolo i se trage tot

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV // VIDEO Ion Țiriac, anunț uriaș despre cele două românce ajunse în finala de la Wimbledon: „Suntem de acord să le trimitem imediat la academia lui Nadal”

Vești nesperate pentru Djokovic » SUA, decizie de ultim moment despre restricțiile anti-Covid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
francklin67
francklin67  •  14 August 2022, 14:21

Se simte mana lui Mouratoglou

tataika
tataika  •  14 August 2022, 10:45

Bravo, Simona!

zorrozabal
zorrozabal  •  14 August 2022, 08:44

Ce zice Simona-de Mouratoglu?!Ca se bucura ca il are in echipa ei?!Numai ca presa occidentala(și bineințeles,prin imitație și cea de aici),zice ca Mouratoglu a primit-o in echipa lui!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează