SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep renunţă la un antrenor: "Mi-a spus că nu are nevoie de mine"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 09:38

Simona Halep şi-a încheiat colaborarea cu Daniel Dobre, antrenorul care o însoţea la turneele de pregătire din ţară şi la turneele la care nu putea participa australianul Darren Cahill.

"Simona mi-a spus că nu are nevoie în perioada următoare de mine. Sunt o persoană căreia nu-i place să stea şi am început o colaborare cu Federaţia pe partea tehnică.

Lucrăm pe partea de performanţă, încercăm să preluăm din experienţa ITF", a declarat Daniel Dobre pentru treizecizero.ro.

Simona a mai luat o decizie asemănătoare şi în 2015, tot după turneul de la Wimbledon, când românca a pierdut în primul tur. Halep a renunţat şi atunci la colaborarea cu Dobre şi l-a avut alături la turneele din SUA doar pe Darren Cahill. 

SImona Halep (2 WTA) a pierdut în sferturile de finală de la Wimbledon în acest an în faţa Johannei Konta şi a ratat ocazia de a urca pe primul loc în ierarhia mondială.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
897799610305872
Lian Sotide  •  24 Septembrie 2017, 15:14

la câte jigniri e supusă o sportivă de cel mai înalt nivel va trebui să îi ridicăm statuie ca să mai compensăm răutatea și prostia detractorilor care vor neapărat să ne urâțească viața - faptul că nu e nimeni perfect - deci nici Simona - nu e un motiv să nu o admirăm pe Simona, poate chiar mai mult decât pe Irina, Sorana, Monica, Alexandra și alte românce care fac să se vorbească despre România ca despre o țară normală și nu cum vrea cosmopolitul . Totuși haterii sunt produsul unei societăți în care simțim efectul lipsei de educație și al unei competiții corecte .

1727389274163483
Marian Ivascu  •  18 Iulie 2017, 16:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

243293506172025
Tezaurul Dacic  •  18 Iulie 2017, 13:25

Simona nu are nevoie de nici un antrenor.Doar face o gramada de bani pierzand meciuri.Antrenorii sunt doar pentru cei care vor sa castige meciuri,sau pentru cei care vor sa fie mai buni.Nu cred ca e scopul domnisoarei care reuseste sa joace bine chiar si atunci cand pierde.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează