SPORTURI  »  TENIS  »  REGULAMENT

SIMONA HALEP // Schimbare crucială de regulament la Australian Open și US Open: „Am aflat că se va întâmpla din 2020”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 17:33

Australian Open și US Open iau în calcul acceptarea comunicării între jucător și antrenor în timpul partidelor de pe tablourile principale. Jon Wertheim, expertul în tenis al Sports Illustrated, este omul care a scos la iveală informația.

  • Petra Kvitova - Naomi Osaka, finala Australian Open, se joacă sâmbătă, de la 10:30, în direct pe Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Am văzut deja că au schimbat regula tie-break-ului din setul decisiv. Am aflat că din 2020, cel puțin la Australian Open și la US Open, va fi permisă comunicarea între jucători și antrenor. Asta e direcția în care vor să meargă ”, a declarat Wertheim pentru Tennis Australia.

Serena, principalul motiv al schimbării

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a fost penalizată în timpul finalei de la US Open contra lui Naomi Osaka (21, 4 WTA). Arbitrul de scaun Carlos Ramos a observat schimbul de idei dintre americancă și antrenorul Patrick Mouratoglou. A urmat un scandal monstru. Serena a lansat acuzații dure, cu urmări importante. Una dintre ele a fost aceea că Ramos nu a mai fost delegat la partidele fostului lider mondial.

Vezi și: 

Carlos Ramos, în centrul unui alt scandal! Și Danielle Collins s-a certat cu arbitrul care a înnebunit-o pe Serena

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
joe_
joe_  •  25 Ianuarie 2019, 06:40

Noua regula nu are legatura cu Serena si scandalul in care a fost implicata, e doar o coincidenta. La US Open, cu doua saptamani inainte de finala, in calificari se testa aceeasi regula, permitandu-se "coaching-ul".

rocky2
rocky2  •  24 Ianuarie 2019, 19:02
Postat de rocky2 pe 24 Ianuarie 2019, 19:00

Haplea, la fel ca si fcsportBecali fac trafic cacalau, d-aia!:)))

Au legat fortat stirea de halepa, ea nici macar n-are antrenor!:)))

rocky2
rocky2  •  24 Ianuarie 2019, 19:00
Postat de klauz pe 24 Ianuarie 2019, 18:09

Alo, GSP-ul, ce legatura are halepa cu stirea asta? De ce ii puneti poza cand vorbiti de regulament? Puneti poza celui pe care-l citati sau o poza neutra despre acest sport, o arena sau ceva... Nu credeti ca ne-am saturat de aceasta halepă? Cat mai aruncati in cititori cu poza afoanei? Gata, s-a dus si nu mai e...

Haplea, la fel ca si fcsportBecali fac trafic cacalau, d-aia!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează