SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-2, 6-2 // VIDEO Cum s-a trăit în Centrul Vechi victoria lui Halep la Wimbledon 2019

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2019 20:00

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. 

Prima victorie românească în proba de simplu de la Wimbledon a fost trăită la intensitate maximă în inima Capitalei. Terasele au fost pline până la refuz, așteptând un meci de gală din partea eroinei Halep. Răspunsul Simonei a fost unul pe măsură, un triumf-blitz, în mai puțin de o oră. 

 

Conexiunea dintre fani și Halep a fost remarcată și de campioană în discursul de la final: „Le mulțumesc românilor! M-ați susținut întotdeauna. fără voi nu aș fi fost aici”.

Fani excentrici

Doi suporteri ai Simonei Halep, unul cu motorul, celălalt cu mașina, au prelungit sărbătoarea. S-au învârtit minute bune în zona Pieții Universității. Din „arsenalul” pe care îl avea în dotare nu au lipsit claxoanele și steagurile „tricolore” imprimate cu numele Simonei Halep.

Vezi și: 

Ce urmează pentru Halep, prima campioană a României la Wimbledon! Are de apărat o mulțime de puncte în America

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alegsandru
alegsandru  •  14 Iulie 2019, 10:26
Postat de razvanrosu82 pe 14 Iulie 2019, 10:18

Lasa ca o cheama iar Firea pe stadionul national, ca sa sunt unii politicieni... sau Dancila...sau iese chiar Dragnea

Iasa Dragnia sa nie bia sangielie! Uof Dragnia lasa-nie!

razvanrosu82
razvanrosu82  •  14 Iulie 2019, 10:18

Lasa ca o cheama iar Firea pe stadionul national, ca sa sunt unii politicieni... sau Dancila...sau iese chiar Dragnea

ray51
ray51  •  14 Iulie 2019, 09:18

Imaginile reflecta ceea ce se spune in articol..."Terasele au fost pline până la refuz...". Ziaristi de ...gesepeu. Amarasteni mai sunteti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează