SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep, întrebată despre Serena Williams la Madrid: „Nu o să fac asta acum”

Simona Halep // foto: Imago Images
Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 16:21 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 16:51

Simona Halep o înfruntă azi, după ora 20:00, pe Paula Badosa, numărul 2 mondial, în turul secund al turneului de la Madrid. Înaintea partidei, jucătoarea de 30 de ani, locul 21 WTA, a fost întrebată despre asemănările dintre ea și Serena Williams (40 de ani, 248 WTA), cea pe care Patrick Mouratoglou (51) a pregătit-o înainte să înceapă colaborarea cu Simona.

După 6-2, 6-3 cu Shuai Zhang în turul 1 de la Madrid, primul meci după ce Simona Halep și Patrick Mouratoglou au început colaborarea, jucătoarea de tenis din România a fost întrebată despre Serena Williams, fosta „elevă” a antrenorului francez.

Halep - Badosa, duelul demn de o finală » O jurnalistă a cotidianului spaniol ABC a analizat partida pentru Gazeta Sporturilor
wta madrid
Halep - Badosa, duelul demn de o finală » O jurnalistă a cotidianului spaniol ABC a analizat partida pentru Gazeta Sporturilor

Simona Halep: „Patrick știe că sunt o persoană diferită de Serena Williams”

„Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu voi face asta acum. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre. 

Simt că mă pot identifica cu el (n.r. - Mouratoglou), că are suficientă putere să mă ghideze. Aveam nevoie de cineva care să poată face asta”, a răspuns Halep, citată de welovetennis.fr.

Serena Williams este a doua cea mai bună jucătoare din istorie în privința numărului de turnee de Grand Slam câștigate în carieră, 23, doar unul sub Margaret Court. Deși nu s-a retras din tenis, Serena nu a mai jucat de 10 luni, de la Wimbledon 2021. De altfel, pauza îndelungată a Serenei i-a permis lui Mouratoglou să înceapă colaborarea cu Simona.

Pentru Simona Halep urmează un meci de foc în turul 2 al turneului de la Madrid, astăzi, după ora 20:00, live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 2. În fața Simonei va fi Paula Badosa, a doua cea mai bună jucătoare a lumii. 

Mai multe știri din tenis: 

Cum arată pentru Halep o zi la Academia Mouratoglou: „Ceva ce nu am crezut vreodată că o să fac”

Bianca Andreescu luptă împotriva violenței domestice: „Nu se discută suficient despre asta! Am făcut voluntariat și am văzut chestii groaznice”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează