SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP / Serena Williams a reacționat imediat după terminarea finalei Halep - Wozniacki: "Astea sunt lacrimi? Da, chiar sunt"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 14:49

Serena Williams a reacționat pe Twitter după finala Australian Open, câștigată de Caroline Wozniacki în fața Simonei Halep, scor 6-7, 6-3, 4-6. 

"Am avut atâtea emoții urmărind finala, dar în final Caroline Wozniacki este noul număr 1 și campioană la Australian Open. Minunat. Sunt atât de fericită. Astea sunt lacrimi? Da, chiar sunt.

Sunt atât de mândră de prietena mea. Atât de mândră. Pur și simplu nu mai pot dormi", a scris Serena pe Twitter. 

Reacția Serenei a devenit virală. Peste 7.000 de persoane au reacționat în mai puțin de 30 de minute. 

alte articole despre finala australian open

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
genius
genius  •  29 Ianuarie 2018, 20:42
Postat de tihi pe 27 Ianuarie 2018, 17:21

Reactia Serenei dovedeste faptul,ca Wozniacki este superioara Simonei Halep!! Serena este o legenda a tenisului mondial din toate timpurile si stie ce vorbeste.Cu 23 de grand slamuri ,cu sute de turnee castigate, sta departe de toate jucatoarele actuale din WTA !! Unele se chinuie sa castige macar un singur grand slam,si nu reusesc,Serena Wiliams acest lucru face cu lejeritatea zeitei tenisului actual.

Nu meriti bagat/bagată in seama! Oricum, daca sportul in general si tenisul, in special ar fi "curat" ar disparea in mod sigur personaje gen Serena. Dar cum americanii sunt buricul pamantului...vorbim vorbe!!!

genius
genius  •  29 Ianuarie 2018, 20:37

Femeia barbat, atat de adulata de multi care comenteaza si aici, are un caracter infect, iar performantele sportive nu cred ca sunt prea curate, dar..."hotul neprins, este negustor cinstit"!

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Ianuarie 2018, 22:53
Postat de indolentuu pe 27 Ianuarie 2018, 21:38

sper sa ai dreptate si sa cistige un turneu de gs chiar si parsiveste ca vad ca se poarta chestia asta si culmea mai nou de parsivenie au acuzat o australienii pe halep da uita aia sa mentioneze de parsivenia de la 4 3 in setu decisiv pentru halep dupa ce polacadaneza a avut 2 0 si 3 1 cit despre prietena prietenei acu ie fara clasament in wta si nu stiu daca si cit mai poate sa revina acolo sus totusi are un copil mic de citeva luni deci ie altceva uite si la vica lasind problemele custodiei totusi orice mama si asa ie normal are ca prioritate propriu copil serena si a facut plinu nu stiu cit mai ie de motivata si daca ie sa judecam logic ie un om implinit nu corpolent cum or sa zica unii ma refer ca si sportiv si familiar

Nu trebuie bagate in seama toate micile rautati. Pe aia ce se dezbraca in pielea goala o lauda ,iar pe a noastra o critica . Nu toti ,unii. Cat despre Serena e clar pentru ce a castigat atatea mari turnee. Nu fuge intr-una ca micuta noastra inimoasa. Ca o furnicuta. Sunt oameni care daca nu dorm in patul lor nu pot atipi. dar Simona ? Serena aceea alege turneele ,doar cele importante ,baga in ea cateva BBQ-uri si da-i cu paleta.I-a s-o vad dintr-un avion intr-altul. Mi-a placut de Navratilova .De aceea o refuza sponsorii pentru ca e romanca ? O fi patit-o si ea la inceputul carierei de rautati dintr-astea sovine. Poloneza -daneza -sexy a castigat adidasul ,a noastra nu. Cine rade la urma rade mai bine.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează