SPORTURI  »  TENIS  »  VACCIN

Simona Halep îi sfătuiește pe români să se vaccineze: „Sper să înțeleagă ceva și să facă asta. Eu voi face și doza a treia”

Fostul lider mondial s-a vaccinat deja cu primele două doze / Sursă foto: Facebook Simona Halep
Fostul lider mondial s-a vaccinat deja cu primele două doze / Sursă foto: Facebook Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 09:14 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 10:28

Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) îi sfătuiește pe români să se vaccineze împotriva COVID-19. La revenirea în țară după Indian Wells, jucătoarea a vorbit despre situația îngrijorătoare înregistrată în România din cauza pandemiei.

Simona Halep s-a vaccinat deja cu primele două doze și spune că o va face curând și pe a treia. Sportiva îi compătimește pe compatrioții care au de suferit din cauza virusului.

„Este foarte trist ce se întâmplă în spitale. Sper ca lumea să înțeleagă ceva din această întâmplare și să se vaccineze, pentru că, așa cum spun medicii, ne protejează. Sigur că voi face și doza a treia, imediat după ce termin turneele”, a declarat Simona Halep, potrivit as.ro

Situație tragică în România din cauza pandemiei

12 octombrie a fost o zi neagră pentru România. Au fost înregistrate 16.743 de cazuri noi de coronavirus, record negativ de la începutul pandemiei. 

În total, au fost înregistrate 442 de decese, 397 dintre acestea fiind consemnate la persoane nevaccinate. La ATI, situația este tragică. 1.667 de persoane sunt internate la ATI, dintre care 467 sunt minori.

40.071 de persoaneau murit în România de la începutul pandemiei de coronavirus

Vaccinare obligatorie la Australian Open? Anunțul făcut de Darren Cahill

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a postat pe twitter un mesaj interesant despre Australian Open, primul Grand Slam din 2022.

„«Guvernul statului Victoria obligă pe toți sportivii profesioniști să se vaccineze» Știu că asta se referă în primul rând la sportivii și echipele din statul Victoria, dar e un indicator cu ce îi așteaptă pe participanții de la Australian Open 2022”, a scris Darren Cahill pe twitter.

Simona Halep a fost printre primele mari nume din tenis care s-au vaccinat împotriva COVID-19. În schimb, mai multe nume importante au părut foarte sceptice cu vaccinul.

Australia este unul dintre cele mai dure state în ceea ce privește politica anti-COVID. Statul de la Antipozi a trecut prin mai multe reprize de carantină totală, dar cazurile s-au înmulțit vizibil de la jumătatea lunii august încoace, ajungând până la o medie de 1.700 de cazuri noi pe zi.

VIDEO Ion Țiriac: „Du-te în junglă dacă vrei libertate! Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep, declarații la revenirea în România după Indian Wells: „Nu pot să spun că sunt mulțumită” » Ce i-a transmis Emmei Răducanu

Simona Halep riscă să iasă din top 20 WTA » Cum arată calculele după eliminarea de la Indian Wells

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
347655969058390
Ion Popescu  •  14 Octombrie 2021, 08:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  13 Octombrie 2021, 19:59

Sfatoasa foc dna Iuruc .

dexter3
dexter3  •  13 Octombrie 2021, 19:20

Sa-i sfatuiesti pe machidonii tai, atat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează