SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep și-a aflat adversara de la Wuhan » A învins categoric o româncă în turul I

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 11:15

Simona Halep, locul 1 WTA, și-a aflat adversara din turul II al turneului de la Wuhan.

Simona Halep, care nu a jucat în primul tur, o va întâlni în runda a doua pe slovaca Dominika Cibulkova, locul 31 WTA. Meciul va avea loc marți, organizatorii urmând să anunțe ora de start. În primul tur de la Wuhan, Dominika Cibulkova a trecut de Monica Niculescu, locul 82, scor 6-4, 6-3, după un meci care a durat o oră și 30 de minute.

Simona Halep, 26 de ani, și Dominika Cibulkova, 29 de ani, au șase meciuri directe, iar slovaca are patru victorii. Ultimul duel a fost în 2016, la Turneul Campioanelor, când s-a impus Cibulkova, scor 6-3, 7-6 (5).

Câștigătoarea meciului Simona Halep- Dominika Cibulkova va juca în turul III cu învingătoarea partidei Daria Kastkina (13 WTA) - Xiyu Wang (232 WTA). Vezi detalii despre traseu AICI.

Citește și: Emoții pentru Halep! Simona nu știe dacă va juca la Wuhan: "Ultimele 24 de ore au fost dificile"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bulletproof
bulletproof  •  24 Septembrie 2018, 17:56

Halep, deja s-a dat 'lovită', la antrenament, pregătindu-si 'alibiul' pt ... ABANDON !!! E clar că i-e frică de 'indesata', aia !!!

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  24 Septembrie 2018, 13:24
Postat de Alexandru Chis pe 24 Septembrie 2018, 11:48

Este clar, Simona Halep spune "pas" turneului de la WUHAN! Teama de cibulkova este atat de mare incat o va decide a abandoneze. Acesta este NUMARUL UNU MONDIAL? O sa ramana in analele tenisului ca cea mai mare uzurpatoare de la sefie WTA.

De unde stii? Esti mama Omida? Poate pierde ,dar nu fuge.Halep are printre cele mai putine retrageri din circuit.De la wuhan s- au retras deja trei.Azarenka si de la Tokio si de la Wuhan.Oricum nu are puncte de aparat, este antrenament inainte de Beijing si TC.

maxp
maxp  •  24 Septembrie 2018, 12:21

Peste tot "Halep si-a aflat adversarul". Nicaieri o stire despre Monica Niculescu totusi? Ca a jucat si ea, putin e adevarat, dar poate ca merita mentionata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează