SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA HUA-HIN

Simona Halep și-a aflat adversara din finala de la Hua-Hin » Când se dispută meciul

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 17:05

În urmă cu scurt timp, Simona Halep și-a aflat viitoarea adversară din finala turneului demonstrativ de la Hua Hin (Thailanda).

Românca, cea care mai devreme reușise un succes categoric în fața Johannei Konta (9 WTA), scor 6-3, 6-3, se va duela în ultimul act cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova (4 WTA), care a trecut în cea de-a doua semifinală de letona Jelena Ostapenko (7 WTA), scor 6-1, 6-4, după o oră și două minute de joc. 

Finala va avea loc duminică, 24 decembrie, de la ora 13:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport.  

Simona Halep și Karolina Pliskova se cunosc foarte bine, disputând până acum 6 confruntări directe. Liderul mondial din WTA se află în avantaj, conducând cu 5-1 în raportul meciurilor directe.

Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în luna iunie, în semifinala de la Roland Garros, când Halep s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3. 

Finala mică de la Hua Hin se va juca tot duminică, între Johanna Konta și Jelena Ostapenko, și va începe după ora 15:00. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează