SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep și alți 3 români vor juca joi la Roland Garros » De la ce oră încep meciurile și unde pot fi urmărite

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 18:00

Simona Halep (4 WTA) o va întâlni pe nemțoaica Tatjana Maria (102 WTA) pe terenul "Suzanne Lenglen". Cele două vor juca în meciul 3, după ora 15:00.

  • Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul zilei de mâine, când România va avea patru reprezentanți.
  • Rămâi pentru GSP.ro pentru a afla dacă între timp se fac schimbări de ultimă oră!

În aceeași fază a competiției va juca și Sorana Cîrstea (64 WTA) împotriva Carlei Suarez Navarro (23 WTA), în meciul 3 de pe terenul trei. Partida va începe după ora 16:00.

Și la dublu vom avea reprezentanți. Irina Begu va face echipă cu Zheng Saisai  și va întâlni cuplul Xenia Knoll/Nina Stojanovici, pe terenul 8, de la ora 12:00.

După acest joc va urma partida de dublu dintre Horia Tecău/Jean-Julien Rojer. Aceștia vor întâlni învingătorii din meciul Constant Lestienne/Corentin Moutet - Dustin Brown /Lu Yen-Hsun.

Meciurile vor putea fi urmărite în direct la Eurosport și în format liveSCORE pe GSP.ro.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  01 Iunie 2017, 08:42

Halep fiind una dintre marile favorite este normal sa apara in orice titlu de articol, dar si Horia Tecau daca este in forma la dublu poate ajunge in aceeasi postura ca si Simona. Din pacate Sorana Carstea nu prea are sanse sa treaca nici in turul 3, fiind accidentata si avand de infruntat o jucatoare destul de tare pentru ea. Deja la dublu a abandonat competitia, iar Simona nici nu participa, ca sa nu isi incarce programul, fiind si incomplet refacuta dupa accidentarea de la glezna dreapta. Speram sa reziste si sa castige turneul, la care deja 3 dintre jucatoarele care i-ar fi pus mari probleme nu mai sunt, adica Kerber, Serena Williams si Sharapova, dar mai sunt Mladenovic, Kvitova, Pliskova, Kusnetsova, care pot sa o incurce, dar speram inca o data ca, daca va juca cu ele sa le transforme in "NePutintseva". Chiar si jucatoarea cu numele acesta interesant, Putintseva, se afla inca in turneu.

tanasevictor
tanasevictor  •  31 Mai 2017, 19:20

Trebuie sa recunoastem suntem multi ce urmarim cu atentie meciurile principalei favorite la RG Un prezentator a spus ca incepem ziua cu ea si o incheiem cu ea Ne bucurm si suferim cu ea

564516687064250
Marian Radu  •  31 Mai 2017, 19:07

Ce titlu?! Halep si alti 3 romani! Parca nu ar fi toti romani . Ceilalti nu conteaza...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează