SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și Bianca Andreescu, singurele din TOP 10 WTA care n-au jucat încă în 2020 » Motivul pentru care au luat această decizie

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 18:38

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) și Bianca Andreescu (19 ani, 6 WTA) sunt sigurele din Top 10 care nu evoluează în prima săptămână a acestui an. 

Opt dintre primele zece jucătoare ale lumii se testează zilele acestea, unele având mai mult succes decât altele.

Circuitul feminin propune în prima săptămână a noului sezon trei turnee, Brisbane, Auckland și Shenzhen, aflate în plină desfășurare. La toate a existat cel puțin o reprezentantă din Top 10 pe tablou. Cele mai multe fiind, în mod firesc, la Brisbane pentru că acesta este unul de categorie Premier, în timp ce celelalte sunt International.  

Dintre cele șase jucătoare prezente la Brisbane, Barty, Pliskova, Osaka, Svitolina, Kvitova, Bertens, patru au ajuns în sferturi de finală. Svitolina a pierdut în primul tur, iar Barty a fost învinsă ieri în turul al doilea.  

La Shenzhen, elvețianca Belinda Bencic a fost învinsă și ea din primul tur, în timp ce la Auckland, Serena Williams a atins și ea sferturile de finală. 

Simona Halep și Bianca Andreescu nu joacă 

Singurele jucătoare din Top 10 care nu joacă în prima săptămână a lui 2020 sunt Simona Halep și Bianca Andreescu

Prima pentru că așa și-a alcătuit programul, ea urmând să debuteze în noul sezon la Adelaide, iar cea din urmă pentru că are din nou probleme cu accidentările, ea retrăgându-se înainte de debutul turneului de la Auckland și urmând să joace direct la Australian Open, 20 ianuarie-3 februarie.

De remarcat că în ultimii cinci ani, primul turneu de Mare Șlem al anului nu a fost câștigat de vreo jucătoare care să se fi impus în turneele care l-au precedat.

Evoluția jucătoarelor de Top 10 în prima săptămână a sezonului

Simona Halep și Bianca Andreescu, singurele din TOP 10 WTA care n-au jucat încă în 2020 » Motivul pentru care au luat această decizie

Vezi și: 

HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2020. Mărturie HORROR de la Sydney! Cum e pe stadioane: „Ca și cum am fi fumat 50 de țigări deodată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
flojo
flojo  •  10 Ianuarie 2020, 21:48

*** vrea sa joace cât mai putine meciuri, sa se certe cât mai puțin cu Cahill și implicit sa bage mâna in buzunar cât mai rar! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează