SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP ȘI CAHILL S-AU DESPĂRȚIT

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit // Ipoteză nouă dinspre FRT: "El ar putea veni în locul lui Darren"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 11:05

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a vorbit despre decizia lui Darren Cahill, 52 de ani, de a renunța la colaborarea cu Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani.

"Va fi o pierdere mare pentru Simona. Cei doi au făcut o pereche care a dominat tenisul feminin, cu peste 52 de săptămâni pe locul 1 mondial. Cu siguranță, cei doi vor mai comunica. Indiferent de cine va fi antrenorul Simonei Halep, ea și Darren Cahill vor mai păstra legătura. Cahill a fost un prieten extraordinar pentru Simona. A reușit să îi dea putere mentală și a convins-o că poate fi numărul 1 mondial.

Cahill a fost un exemplu pentru noi. Vorbea într-un interviu despre diferența de mentalitate dintre australieni și europeni, în special a românilor. În Australia, când cineva de valoare are probleme, toată lumea îl susține și încurajează. În Europa sau în special în România, se așteaptă un insucces pentru a-i da la temelie. Urâtă expresie, dar e adevărul.

Acum, sportul este foarte tacticizat. Nu poți răzbate singur. Nu e așa simplu cum pare. Andrei Pavel poate fi o soluție. Râmâne la aprecierea Simonei", a declarat George Cosac la TV Pro X.

Pavel a fost din septembrie 2017 până în august 2018 în staff-ul lui Halep împreună cu Cahill, iar în prezent îl pregătește pe Marius Copil, alături de care a început deja să aibă rezultate remarcabile. 

Varianta de pe Twitter

Cel mai vehiculat nume de înlocuitor de pe rețelele de socializare este cel al olandezului Sven Groeneveld (53 de ani. Cahill și Groeneveld sunt buni prieteni, fiind colegi în programul de dezvoltare al jucătorilor inițiat de Adidas. Datorită acestui program a fost posibilă și colaborarea dintre Halep și australian.

Cea mai de succes colaborare a lui Groeneveld a fost cea cu Maria Sharapova. Olandezul a fost antrenorul rusoaicei în timpul finalei câștigate împotriva Simonei Halep la Roland Garros 2014. Cei doi s-au despărțit în luna martie a acestui an.

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
344018929370831
Adrian Nistor  •  10 Noiembrie 2018, 16:03
Postat de Nelu Teleaga pe 10 Noiembrie 2018, 11:56

POATE SA VINA SI PAPA SI NU SE VA MAI INTIMPLA NIMIC. DARREN A PLECAT PENTRU CA INTUIESTE CA CE S-A INTIMPLAT A FOST VIRFUL DE CARIERA AL CONSTANTENCEI. NU II MAI ESTE GINDUL LA SPOR CI LA CELE LUMESTI. BANI MULTI ARE , A MAI LUAT SI DEGEABA SI MAI IA PE RECLAME PE INTERVIURI ETC. DIN AUGUST NU A MAI CISTIGAT NIMIC. A DAT TOTUL LA ROLAND GAROSS SI ERA SA SI PIARDA ACOLO DACA MAI TINETI MINTE. A URMAT PLECAREA LUI PAVEL. APOI PRIMUL IUBIT O ANTRENEAZA PE ANA BOGDAN. MAI TOATE S-AU MARITAT SI EA CONTINUA LA MODUL RIDICOL SA FACA POZE CU FETELE DIN CASA DE PA LA TARA PE UNDE LE PRINDE. FATUCA MARE NU MAI E DEMULT SI NU INTELEG DECE NU ARE UN IUBIT. SI DACA AU MAI FOST I-A TINUT ASCUNSI . DE FRICA TATUCAI CARE POATE II CAUDA UNUL ASA PE PLACUL LUI CU CIOCUL MIC IS FATA IN CASA. NU STIU DAR SINT RIDICOLI. FATA DIN CONSTANTA VAZIND CA PIERDE LA GREU DE LA TOATE PUSTOAICELE SI-A AMINTIT CA DUPA PICIOR POT VENI SI DURERI LA SPATE PE CIND SPUNEA CA ESTE PREGATITA TARE CA SE SIMTE BINE. MAI VENEAU SI ZGOMOTE PE STADION ADIACA SE LEGA DE TE MIRI CE. SI-A DAT SEAMA CA NU MAI POATE SI POATE SFIRSI IN UMBRA SI IN RUSINE. A GASIT TREABA CU SPATELE. NU A CERUT NICI BAREM O OPINIE SECUNDARA DE LA UN ALT DOCTOR. NICI DE OPERAT NU ERA CAZUL NU? ESTE SOLUTIA DE A IESI DIN SPORTUL ASTA PE USA DIN FATA CU ETICHETA BOLNAVA - VICTIMA. ALTCUMVA RUSINEA NU O MAI SALVEAZA. CA VA MAI PARTICIPA DAR LA PRIMA APROPIERE DE INFRINGERE VA APARE SPATELE LA GREU SI VA REUNTA. PAVEL NU VA VENI.

bai teleaga vezi poate te angajeaza WTA ca expert ca prea le stii tu pe toate! doar BUNUL SIMT iti lipseste cu desavarsire . stii tu cine moare de grija altuia dar ca toti looser-ii, te bagi si tu in seama.

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  10 Noiembrie 2018, 15:24
Postat de mplttev pe 10 Noiembrie 2018, 14:41

Prost ar fi Pavel să accepte! De ce să ia un antrenor și să nu ia un psiholog cum era Danhil care era plătit regește dar nu a învățat-o practic nimic, tot vechile metehne, jocul slab la fileu, neștiința lovirii mingii la smash, nu se uită unde e adversara când mingea e lobată, nu lasă mingea să cadă la lob ci se repede și dă exact unde e adversara.nimic, nimic, nimic. Bagă psihologie.

Tu ai planuri pt anul viitor!? Poate o antrenezi tu :-))))

bodrin
bodrin  •  10 Noiembrie 2018, 14:50

Andrei Pavel posibil antrenor pentru S.Halep? Ca să-i facă ce?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează