SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP ȘI CAHILL S-AU DESPĂRȚIT

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit // Avalanșă de reacții în online: "Vestea asta ne frânge inimile" + "Un tip deștept. Știa că urmează declinul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 22:22

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Darren Cahill nu vor mai colabora din sezonul următor (detalii AICI). 

Vestea a făcut imediat înconjurul întregii lumi a tenisului. Mii de mesaje au început să curgă pe rețelele de socializare, cel mai emoționant fiind cel postat pe pagina de fani a Simonei de pe Twitter. 

"Darren, asta ne frânge inimile. E o veste pe care nu voiam să o auzim. Oricum, îți mulțumim pentru tot ce ai făcut alături de campioana noastră. Sper să ai un am grozav alături de familia ta.

Îți mulțumim, prietene. Te iubim, românul nostru australian", au scris administratorii contului. 

SCHIMB DE AMABILITĂȚI

Nici Darren Cahill nu i-a uitat pe fanii români. În finalul scrisorii prin care a făcut publică despărțirea, australianul a avut un mesaj călduros: "În final, fanilor români care au arătat un sprijin incredibil fetei lor le transmit că sunt minunați. Serios. Mulțumesc că ați adoptat un mic australian pentru 4 ani". 

"ȘTIA CĂ VINE DECLINUL"

Cititorii GSP.ro au privit despărțirea din altă perspectivă și consideră că retragerea lui Darren este una strategică: 

  • "Un tip destept, care a muls (la figurat !) cat a trebuit si a stiut sa se retraga inainte de marele declin al lui Halep"
  • "Nasol momentul! Inevitabil, va urma declinul...." 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
10155633308976552
Cornel Perju  •  14 Noiembrie 2018, 03:30
Postat de Zi Bobby pe 10 Noiembrie 2018, 05:08

se va retrage in 2019,din cauza asta nici nu s-a operat.Dupa unu-doua turnee se va retrage.Cahil stie si a vrut sa nu se incurce.Simo nu mai are motivatie,sigur se va retrage.Vrea sa se marite si sa aiba copii.(tot la 27 de ani s-a retras si Irina Sparlea,zicea ca nu mai are motivatie,desi ajunsese pe locul 7 mondial).

Daca Simona chiar are hernie de disc atunci nu trebuie sa ne mai surprinda nimic din ce se intampla. Simona are de apparat 4500 de puncta din cele 6900 in primele 6 luni ale anului 2019. Cu hernie de disc nu are abolut nici o sansa sa isi apere punctele astea si va urma o cadere abrupta in clasament. Probabil ca va fi in afara top 10 in luna iunie. Cahil a stiut asta si de asta s-a retras pentru ca ar fi castigat foarte putini bani. Cel mai bun lucru pe care Simona ar trebuie sa il faca ar fi sa renunte complet la sezonul 2019, sa se opereze si sa se reface si apoi sa incerce sa revina in circui tin 2020 pentru inca un an sau doi.

observator979
observator979  •  11 Noiembrie 2018, 09:38
Postat de Georgeta Vernescu pe 10 Noiembrie 2018, 12:41

In titlu se spune ca dezvaluiti motivul real....... Nu e de gasit in articol .... intelegeti de ce va injura lumea ?

Titlul il scriu aia de la Prosport! :D hahaha

112375733101618
Georgeta Vernescu  •  10 Noiembrie 2018, 12:41

In titlu se spune ca dezvaluiti motivul real....... Nu e de gasit in articol .... intelegeti de ce va injura lumea ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează