SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

video „Împăcarea” anului: Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati

Româncele Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati FOTO: twitter.com/JJlovesTennis
Româncele Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati FOTO: twitter.com/JJlovesTennis

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 18:48 / Actualizat sambata, 14 august 2021 19:27

Româncele Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati, o decizie surprinzătoare având în vedere că sunt cunoscute relațiile reci dintre cele două importante sportive. 

Sorana Cîrstea (31 de ani, loc 40 WTA) a declarat în trecut că nu are o relație de prietenie cu Simona Halep (29 de ani, loc 13 WTA), ci una normală, de colege de breaslă. Astăzi, jucătoarele din România au schimbat câteva mingi înainte de turneul de la Cincinnati, care începe pe 16 august. 

Medaliații României de la Tokyo, recompensați » Ce mașini vor primi + ce a declarat Ana Maria Popescu
PREMII
Medaliații României de la Tokyo, recompensați » Ce mașini vor primi + ce a declarat Ana Maria Popescu
  • Halep o va înfrunta în runda inaugurală de la Cincinnati pe poloneza Magda Linette (29 de ani, 44 WTA). Ziua și ora partidei urmează a fi anunțate de organizatori.
  • Sorana Cîrstea o va înfrunta în primul tur pe elvețianca Jil Belen Teichmann (24 de ani, 65 WTA).

La antrenament au participat și cei doi antrenori: Nigel Sears, de partea Soranei, Darren Cahill de partea Simonei Halep. Iată imaginile semnalate de contul de twitter @WTARomania:

Halep încearcă să-și regăsească forma după absența de trei luni din circuit provocată de o ruptură musculară. Astfel, după ce a evoluat săptămâna trecută în turneul de la Montreal, Simona e prezentă săptămâna viitoare la Cincinnati, competiție pe care n-a câștigat-o niciodată, dar unde a disputat trei finale (2015, 2017 și 2018).

Sorana Cîrstea are un antrenor nou de top: pe Nigel Sears

Sorana Cîrstea și-a angajat antrenor de top: Nigel Sears (64 de ani), omul care a lucrat cu Ana Ivanovic, Daniela Hantuchova, Amanda Coetzer sau Emma Răducanu va colabora în perioada următoare cu jucătoarea din România.

Începând cu turneul de la Montreal din această săptămână, unde Sorana Cîrstea s-a oprit în turul secund, britanicul Nigel Sears se află în loja româncei. Deși a avut rezultate solide în 2021 sub comanda românului Adrian Cruciat, Sorana și-a angajat un antrenor cu un CV remarcabil.

„Împăcarea” anului: Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati
Sorana Cîrstea

Cei doi au fost fotografiați și la Cincinnati, acolo unde Sorana se află pe tabloul principal, urmând să debuteze în fața elvețiencei Jil Belen Teichmann.

Nigel Sears este unul dintre antrenorii extrem de respectați din circuitul feminin. A colaborat cu Ana Ivanovic, Amanda Coetzer, Daniela Hantuchova, Ekaterina Makarova sau Anett Kontaveit, dar și cu Emma Răducanu, jucătoarea-surpriză de la Wimbledon, unde a ajuns până în optimi după ce a primit un wild-card. Le-a eliminat pe Diatchenko, Vondrousova și Cîrstea și a abandonat în confruntarea cu Tomljanovic.

Totuși, Nigel Sears, care e socrul lui Andy Murray, a încheiat colaborarea cu Emma Răducanu după Wimbledon, jucătoarea cu origini românești lucrând acum cu Andrew Richardson.

Citește și alte știri din tenis: 

Roger Federer, declarații îngrijorătoare înainte de US Open: „Trebuie să mă consult cu echipa”

Novak Djokovic, decizie de ultim moment înainte de US Open: „Nu voi fi pregătit să concurez”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 August 2021, 12:55
Postat de valyomanyd pe 14 August 2021, 19:41

Bre, cum o protejeaza Tiriac pe Simona ?

Țiriac e managerul de facto al Simonei

valyomanyd
valyomanyd  •  14 August 2021, 19:58
Postat de elgabri pe 14 August 2021, 19:55

Cum poate si el, lasa ca o sa ajungi si tu batran ;))

Cum poate, m-ai facut curios!?:))

elgabri
elgabri  •  14 August 2021, 19:55
Postat de valyomanyd pe 14 August 2021, 19:41

Bre, cum o protejeaza Tiriac pe Simona ?

Cum poate si el, lasa ca o sa ajungi si tu batran ;))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează