SPORTURI  »  TENIS  »   FINALA ROLAND GARROS // HALEP - STEPHENS, 16:00, GSP, EUROSPORT, PROTV

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // Avantaj Simona Halep înainte finalei?! » Astea sunt meciurile în care Stephens clachează

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 14:16

Simona Halep, locul 1 WTA, și americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, joacă astăzi finala Roland Garros 2018. Meciul va începe la ora 16:00 și poate fi urmărit  liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport și ProTV.

Înainte meciului, Simona Halep pare că are un avantaj psihologic în fața rivalei sale, de care profita pentru a câștigat primul Grand Slam din carieră. Deși nu a pierdut nicio finală în carieră, Sloane are mai probleme când se află în fața jucătoarelor aflate pe locul 1 WTA. Americanca de 25 de ani nu are nicio victorie în fața unui lider WTA, pierzând toate cele șase partide de-a lungul anilor. În aceste dueluri, Sloane a reușit să câștige doar două seturi, ambele în fața Serenei Williams.

În 2011, daneza Caroline Wozniacki o învingea la Indian Wells pe Sloane, scor 6-3, 6-2. În 2013, Stephens avea două înfrângeri la jucătoare de pe locul 1 WTA. Azarenka o învingea cu 6-1, 6-4, iar Serena câștiga la US Open 6-4, 6-1.

Ultima dată când Sloane Stephes a jucat împotriva unui lider WTA a fost în 2015. Atunci a avut trei meciuri cu Serena Williams, pierzându-le pe toate: 7-6(3), 2-6, 2-6 la Indian Wells, 4-6, 0-6 la Madrid, și 6-1, 5-7, 3-6 la Roland Garros.

clipboard01

2

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Citește și: Simona Halep intră în top 10 all-time al câștigurilor după finală » La ce sumă uriașă va ajunge dacă se impune la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează