SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS // HALEP - STEPHENS, 16:00, GSP, EUROSPORT, PROTV

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // Dezvăluiri despre cum s-a bătut Ion Țiriac pentru Simona Halep: "Le-a zis «Băi, fraților, dacă pierdeți ocazia asta, alta nu mai aveți»"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 13:27

Simona Halep, locul 1 WTA, și americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, joacă astăzi finala Roland Garros 2018. Meciul va începe la ora 16:00 și poate fi urmărit  liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport și ProTV.

Dumitru Hărădău, fost jucător de tenis, a vorbit despre Simona Halep și despre echipa pe care o are în spate, dezvăluind importanța lui Ion Țiriac în cariera liderului WTA.

"Simona Halep este așa de bună pentru că are cea mai bună echipă din lume în spatele ei. Și Ion Țiriac face parte din echipa ei. Fără Țiriac, ea nu făcea contract în valoare de două milioane de euro cu Nike! Știți cum s-a întâmplat? Țiriac a trimis un avion particular în SUA pentru a-i aduce la București pe reprezentanții de la Nike. Întâlnirea a avut loc la clubul Stejarii. Au intrat ăia acolo, nu știau pe unde sunt și au rămas impresionați de ce au văzut. Țiriac le-a explicat: «Băi, fraților, dacă pierdeți ocazia asta, alta nu veți mai avea». Ăia semnau orice! Apoi s-au întors în America cu același avion privat.

Credeți că se putea face un contract, chiar și pentru Simona, dacă nu era Țiriac? Același om care a făcut contractele pentru Boris Becker și pentru alții. Halep are în spate cea mai bună echipă, dar cel mai important rol îl are Țiriac. Toate aceste lucruri influențează performanța și trebuie să ții cont de ele", a declarat Dumitru Hărădău la TV Digi Sport. 

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Citește și: Simona Halep intră în top 10 all-time al câștigurilor după finală » La ce sumă uriașă va ajunge dacă se impune la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
dudulici
dudulici  •  10 Iunie 2018, 01:04

E drept,Ion Tiriac a facut cu adevarat minuni;dar nu in jocul Simonei!Ea a devenit tot mai buna,pe zi ce trecea,prin munca asidua,prin sacrificiu si avand in spate un antrenor excelent.Tiriac a facut doar sa-i sporeasca averea!Dar nu a facut-o dezinteresat!Si-a tras si el tot cam atat!!!Ca se pricepe la jecmanit!Nastase,Villas si,mai ales Becker,sunt doar cateva oi pe care le-a muls pana la vlaguire si tuns pana la piele!Simona a devenit cea mai mare campioana a momentului,pe barba ei!!!

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  09 Iunie 2018, 19:50

Ok, chiar mai exista vre-un zevzec prin tara asta care sa vina cu un argument logic impotriva tipului de manageriat facut de " monstrul" asta? In afara , bineinteles de excesele alea de neiertat cu Balcul ? Se trezesc vorbind despre el la modul critic niste nedusi la scoala, care n-au citit macar o pagina de tratat de management economic ! Usa cu manele e la subsol!!!

alexzece
alexzece  •  09 Iunie 2018, 18:47
Postat de gicab pe 09 Iunie 2018, 14:37

Puteți sa ne Spune-ți dacă...

*spune-ti?As folosi eu gura aia a ta agramata sa-mi sterg murdaria de pe adidasi. ;)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează