SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS // HALEP - STEPHENS, 16:00, GSP, EUROSPORT, PROTV

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // Schimbarea majoră de tactică făcută de Simona Halep » Ce se va întâmpla dacă va triumfa azi

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 12:03

Simona Halep, locul 1 WTA, și Sloane Stephens, locul 10 WTA, joacă astăzi finala Roland Garros 2018. Meciul începe la ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV și Eurosport.

Ilie Năstase, fost câștigător la Roland Garros, a vorbit despre meciul Simona Halep - Sloane Stephens, despre schimbarea din jocul româncei și ce se va întâmpla cu aceasta dacă va câștiga primul turneu de Grand Slam din carieră.

"Cred că a venit momentul şi pentru Simona. Joacă cel mai bun tenis al ei. Dacă va juca aşa cum a făcut-o cu Muguruza sau cu Kerber, nu îmi fac probleme. Nu văd cum să piardă. O să conteze doar câte trofee de Grand Slam o să ia. După ce o să-l ia pe primul, o să le ia pe toate. 

Simona e tânără, are 26 de ani. Eu la 26 de ani am avut cea mai mare performanţă. Simona loveşte mingea puternic, intră în ea. Înainte juca prea defensiv. Acum atacă din primul game. Şi are jocul ăsta din primul tur până în finală.

I-am transmis Simonei să joace ca şi până acum, să lovească mingea și să servească la fel ca şi până acum. Trebuie să nu se enerveze dacă va face şi duble greşeli, că aşa se întâmplă când forţezi şi cu al doilea serviciu", a declarat Ilie Năstase la TV Digi Sport.

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Citește și: Avertisment categoric pentru Simona » BBC explică de ce Halep poate claca și care e avantajul lui Stephens

Citește și: Uriașă în momentele importante » Cum impresionează Stephens înainte de finala Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gado
gado  •  09 Iunie 2018, 14:34

Nastase are dreptate ! Astazi Simona nu cred ca va pierde finala. Este timpul ei ! Abia acum arata ca un nr 1 mondial ! Jocul ei este aproape complet in acest moment. Hai Simona ! Astazi este ziua ta ! Am vazut dimineata un interviu al Radu Naum " Simona fata in fata cu Simona" exceptional moderat. Simona a raspuns superb. Felicitari... chiar daca din cauza voastra am intaziat la serviciu astazi ... Abia de astazi iti meriti locul 1 in lume..(parerea mea!) Sa ramai pe acest loc cat mai mult timp !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează