SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS // Programul celor două televiziuni care transmit marea finală de la Roland Garros!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 13:15

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros, unde se va duela sâmbătă cu americanca Sloane Stephens (10 WTA). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și Eurosport. 

Cele două televiziuni care vor transmite finala au pregătit ediții speciale premergătoare finalei ce va începe la ora 16:00. 

Eurosport a luat o decizie de ultim moment: Luminița Paul și Dragoș Suciu vor pleca azi spre Paris pentru a comenta finala chiar de la fața locului! Jurnalistul GSP Luminița Paul este unul dintre cei mai experimentați oameni de presă din România și expertul Gazetei în tenis. 

Pro TV, al doilea post care a achiziționat drepturile de difuzare ale finalei,  a pregătit un program special pe 9 iunie, începând cu ora 15:00. În platoul Știrile PRO TV, Andreea Esca și invitații săi, Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu, vor comenta în direct evoluția tenismenei și fiecare set al meciului, care începe la ora 16:00.

"E o bucurie să fiu din nou în direct pentru a transmite telespectatorilor noștri finala de la Roland Garros, în care joacă poate cea mai iubită sportivă româncă a momentului. Toți românii îi vor ține pumnii Simonei, iar eu îi voi ține de vorbă pe jurnaliștii Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu, cei care vor analiza și comenta această partidă de suflet. Vă așteptăm pe toți sâmbătă, de la ora 15:00 la PRO TV, să strigăm: Hai Simona! Hai Romania!", a declarat Andreea Esca.

Pentru Simona, meciul de sâmbătă va fi a treia finală la Roland Garros la care participă și a patra șansă de a câștiga un Grand Slam. Indiferent de rezultatul finalei, ea va fi în continuare lider mondial, poziție pe care o ocupă de 31 de săptămâni.

Cine se impune în finala de la Roland Garros?

Simona Halep
Sloane Stephens

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
constanteanul
constanteanul  •  09 Iunie 2018, 15:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  09 Iunie 2018, 13:59

Singura bila neagra a ProTV-ului: goana dupa audienta, chiar daca stiu ca "aduc" ghinion!!!

viodra
viodra  •  09 Iunie 2018, 00:24

Nu stiu de unde pana unde acest "matematician"a ajuns expert in a comenta partidele de tenis...Chiar si politica pe care o comenteaza este submediocra..vocabularul destul de saracacios ptr un "analist"...Pacat...Vroiam sa ne bucuram de spectacolul pe care Simona ni.l va prezenta.Dar "butonam"pana ajungem la Eurosport. Mi.ar fi placut sa o aud pe Esca ptr inteligenta ei...Asta e...Pe toate segmentele ne meritam soarta...Poate "sparge"mitingul Simona prin victoria ei...Bafta Simona Halep!!! Toata Romania din exterior e alaturi de tine.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează