SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, surprinsă de Ajla Tomljanovic la Australian Open: „A fost mai greu decât mă așteptam” » Ce și-a reproșat în timpul meciului

FOTO: Guliver/GettyIMAGES +22   FOTO
FOTO: Guliver/GettyIMAGES

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 13:20 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 13:55

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Ajla Tomljanovic (27 de ani, 72 WTA), scor 4-6, 6-4, 7-5 ,în turul II  la Australian Open 2021.

  • În turul III, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), care a trecut de compatrioata Varvara Gracheva (20 de ani, 97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2

La finalul partidei de pe „Margaret Court Arena”, Simona Halep a analizat prestația pe care a avut-o azi și a spus că nu se aștepta să primească o asemenea replică din partea australiencei. În plus, Simona a vorbit și despre viitoarea adversară, Veronika Kudermetova.

VIDEO Simona Halep după victoria de la Australian Open: „Nu am vrut să renunț”

„Mă așteptam să joace așa. Știam că lovește puternic, dar a fost mai greu de cât mă așteptam. Mă bucur că acum pot zâmbi și sunt foarte fericită. 

Da, am vorbit mult cu mine și nu eram chiar optimistă. Nu am vorbit despre scor, dădeam vina pe mine că nu sunt suficient de puternică astfel încât să joc cu eal. Dar în cele din urmă am arătat că sunt mai puternică mental. Mi-am dorit mult să câștig meciul și nu am renunțat.

Nu cred că am jucat una împotriva celeilalte (n.r. despre Kudermetova). Deci va fi o noua provocare. O să urmăresc niște filmulețe cu ea, așa cum fac când am meci cu o jucătoare pe care nu am mai întâlnit-o. Dar acum vreau să mă recuperez. Dacă voi fi la capacitate maximă, pot câștiga”, a spus Simona Halep la interviul acordat pe teren.

VIDEO  Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem!”

Citește mai multe știri de la Australian Open: 

Ce urmează pentru Simona Halep la Australian Open! Duel în premieră jucătoarea din Rusia + soțul ei a făcut scandal înainte de turneu

EXCLUSIV CTP, după „thrillerul” Simona Halep - Ajla Tomljanovic: „Meciul nu a fost câștigat de a noastră! Să vă spun punctul emblematic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Februarie 2021, 16:37

Un meci ff. frumos. Felicitari pentru amandoua !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close