SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Simona Halep suspină după Darren Cahill: „Totuși, n-am avut un an prea rău fără el”

Simona Halep, alături de Darren Cahill și Virginia Ruzici, la ediția din acest an de la Wimbledon // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep, alături de Darren Cahill și Virginia Ruzici, la ediția din acest an de la Wimbledon // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 10:35

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat luni în turul secund al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, unde o va înfrunta pe compatrioata Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 47 WTA).

Românca a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre legătura specială pe care o avea cu fostul antrenor Darren Cahill:

Îmi lipsește să-l văd pe Darren în loja mea. Mereu am avut o legătură specială, mă ajuta să fiu liniștită în timpul meciurilor și să lupt până la capăt. Dar nu pot spune că am avut un an foarte rău fără el, așa că vreau să devin din ce în ce mai bună”, a punctat Simona Halep, în timpul unei conferințe de presă. 

Începând cu luna martie a acestui an, Simona Halep e antrenată de românul Daniel Dobre, 50 de ani, poreclit „Brică”. 

Halep și-a încetat colaborarea cu Darren Cahill în noiembrie 2018, australianul invocând unele probleme personale care îl împiedică să mai călătorească alături de Simona Halep. 

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

 

Vezi și: VIDEO Simona Halep dezvăluie că are o filosofie complet schimbată: „Anul acesta e chill, poate la anul o să trag mai tare. Era altfel când eram lider mondial, acum nu mai aștept lucruri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează