SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

FOTO Doi sponsori se solidarizează cu Simona Halep: „Mereu alături de tine!”

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 21:20 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 21:53

Simona Halep, depistată pozitiv cu roxadustat și suspendată provizoriu din tenis, se bucură de sprijinul sponsorilor săi, care i-au transmis mesaje de încurajare vineri seara, la câteva ore după apariția veștii care a lăsat lumea sportului românesc cu gura căscată. 

Două dintre companiile cărora Simona Halep le face reclamă au reacționat prompt, solidarizându-se cu sportiva care a picat un test anti-doping în luna august, la US Open. Sunt primele companii importante românești care au legătură cu sportiva română și care se poziționează de partera acesteia, în cel mai tulbure moment din cariera acestuia.

Toni Iuruc sare în apărarea Simonei Halep » Detaliul incredibil dezvăluit: „Vă spun ceva în premieră!”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Toni Iuruc sare în apărarea Simonei Halep » Detaliul incredibil dezvăluit: „Vă spun ceva în premieră!”

Banca Transilvania și Dedeman se solidarizează cu Simona Halep: „Mereu alături de tine!”

Banca Transilvania a fost primul dintre sponsorii Simonei Halep care au reacționat după apariția veștii conform căreia Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open:

Doi sponsori se solidarizează cu Simona Halep: „Mereu alături de tine!”

Și Dedeman, un alt partener de cursă lungă de-ai Simonei, a postat un mesaj de susținere pentru Halep: „Mereu alături de tine. Multă putere, Simona”

Doi sponsori se solidarizează cu Simona Halep: „Mereu alături de tine!”

Cine sunt sponsorii Simonei Halep

  • Dedeman
  • Dorna
  • Rexona
  • Banca Transilvania
  • Avon
  • Nike
  • Mercedes
  • Hublot
  • Wilson
  • Urban Monkey
  • Desse Barings Brother Bank

Simona Halep: „E cel mai mare șoc din viața mea”

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep.

Pe 15 septembrie, Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în 2022, afirmând că se simte „extenuată mental” și că are nevoie de timp pentru a se recupera după intervenția chirurgicală suferită la nas.

Halep, peste Nadal și Federer! Simona, în topul sportivilor cu cei mai mare potențial comercial

Zilele trecute, Simona Halep apărea bine poziționată într-un clasament al sportivilor cu cel mai mare potențial comercial, acolo unde locul de frunte îi revine lui Cristiano Ronaldo.

Între primii 50, pe treapta a 15-a, se află și Simona Halep, reprezentanta României care în ultimii ani a avut cel mai mare impact asupra sportului internațional.

Dublă campioană de Grand Slam, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, cu alte trei finale majore jucate, lider WTA timp de 64 de săptămâni, ea a fost plasată însă cu o treaptă peste Rafael Nadal, jucătorul cu cele mai multe titluri de Mare Șlem, și cu 8 în fața recent retrasului Roger Federer.

VIDEO. Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open!

Citește și alte știri despre Simona Halep:

EXCLUSIV Dilemele lui CTP după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „E groaznic! La ce să-i folosească acest drog interzis și bolnavilor?!”

EXCLUSIV Ce riscă Simona Halep după ce a fost depistată pozitiv: „Suspendarea poate fi de 2 ani, de 4 ani, sau pe viață”

EXCLUSIV Schimbarea majoră făcută de Simona Halep înainte să fie depistată pozitiv

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
VanBasten
VanBasten  •  22 Octombrie 2022, 09:29

Mereu alaturi de tine?! Mi se pare dureros de prost mesajul asta! Pai daca maine o opreste Politia in trafic si o depisteaza pozitiv la cocaina si amfetamine la testul antidrog?! Tot alaturi de ea veti fi?

Trandafir
Trandafir  •  22 Octombrie 2022, 07:52
Postat de dandana pe 21 Octombrie 2022, 23:26

După mine este clară. A fost lucrată ca la carte. Cineva i-a dat medicamentele care nu trebuiau. Eu cred ca aceasta coincidență cu despărțirea și ce pățește acuma nu este una din întâmplare. Se spală rufele în familie, și razbunarile se pare ca se fac. Ce nu înțeleg, de ce medici nu sunt trași la răspundere, de ce doar sportivi trebuie sa plătească?

Francezii au o vorba #CERCETATI FEMEIA#. Dupa divort Simona a devenit periculoasa.

VanBasten
VanBasten  •  22 Octombrie 2022, 05:05
Postat de kordell pe 21 Octombrie 2022, 22:33

Cred ca glumesti ! Cum poti sa te solidarizezi cu o trisoare ?

Voi sunteti chiar tristi daca nu mai sesizati o ironie. Nike vs Dedeman/Transilvania. Dohhhhhj

Vezi toate comentariile (23)
Comentează