SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, ADIO SUSPENDARE

EXCLUSIV „Dacă aș fi Simona, asta aș face astăzi” » Raul Rusescu analizează „la sânge” cazul Halep: „E total inacceptabil, de ei depinde viața unui om!”

Raul Rusescu: „Dacă aș fi Simona Halep” +37   FOTO
Raul Rusescu: „Dacă aș fi Simona Halep”

Articol de , - Publicat miercuri, 06 martie 2024 11:38 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 12:54

Fostul fotbalist Raul Rusescu (35 de ani), expert al emisiunii GSP Live, a comentat situația Simonei Halep (32), jucătoarea de tenis care a scăpat de suspendarea dictată pentru dopaj. Sportiva cu două turnee de Grand Slam în vitrină este liberă să revină pe teren cu efect imediat.

Suspendată din octombrie 2022 după ce a fost depistată pozitiv în timpul US Open la o substanță interzisă, roxadustat, Simona Halep a primit o veste mare marți, pe 5 martie. TAS a întors decizia din prima instanță, a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, astfel că Simona are unda verde pentru a reveni, de îndată, pe teren.

Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”
ANGLIA
Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”

Raul Rusescu, triplu campion al României la fotbal, a comentat cazul Simonei.

Raul Rusescu: „Dacă aș fi Simona Halep, aș da cea mai mare petrecere pe care a văzut-o România”

„Dacă aș fi Simona Halep, probabil că astăzi aș da cea mai mare petrecere pe care a văzut-o România. La propriu! Apoi, cred că aș merge mai departe.

Nu știu dacă este 100% pregătită de a intra în competiție. Sunt convins că în momentul de față orice turneu își va dori prezența ei și îi va oferi un wild card. Decizia a fost clară: nu a existat intenție de dopaj”, a spus Rusescu în prima fază la GSP Live.

„Raul de Ghencea” nu înțelege de ce Simona a avut de așteptat atât de mult pentru audieri, apoi pentru a primi verdictul în prima instanță, la tribunalul londonez Sport Resolutions, aprobat de ITIA, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis. Totodată, diferența între judecățile perechilor de judecători, 4 ani versus 9 luni, l-a frapat.

Raul Rusescu: „Prea mult! Simona e îndreptățită să ceară daune”

„Pentru mine este total inacceptabilă această discrepanță între verdictele entităților. Entități de care depinde viața unui om! E prea mult, prea mult! Mă gândeam la tot procesul ăsta, întins pe o perioadă incredibil de mare...

Probabil că în momentul în care Simona va decide să meargă mai departe și să ceară daune, fiind îndreptățită să o facă, vom afla de ce a existat această întârziere, de ce s-a întins judecata pe o perioadă atât de lungă.

În momentul în care un sportiv este prins dopat, lucrurile ar trebui să se miște mai repede. Toată lumea vrea să afle ce s-a dopat, mai ales în cazul unui fost număr 1 mondial, sportivă care a stat ani buni în TOP 10 mondial, asta ne arată anvergura și numele Simonei în circuit.

Totul ar trebui să se deruleze mai repede. Toată lumea, de la fani, presă și sportivi au nevoie să afle mai repede dacă au greșit sau nu, și cum au făcut-o”, a comentat Rusescu.

Raul Rusescu: „Lipsa meciurilor își va spune cuvântul pentru Simona Halep”

Fostul fotbalist consideră că Simona are nevoie de o perioadă de reacomodare fizică cu ritmul din circuit. Ea nu a mai jucat un meci oficial din finalul lui august 2022.

„E foarte greu să revii după atât timp pe tușă. Sunt convins că s-a antrenat, dar lipsa meciurilor își va spune cuvântul. Ele te fac să simți cu adevărat că trăiești sportul.

Eu mă bucur că această decizie este cu efect imediat. Poate intra în circuit, nu știu dacă o va face imediat, dar visează să participe la Jocurile Olimpice, așa că probabil de acum încolo se va antrena mult mai intens”, a afirmat expertul GSP Live.

VIDEO. Mihai Covaliu, despre decizia luată de TAS în privința Simonei Halep: „Sunt foarte bucuros pentru Simona”

Tot despre Simona Halep:

Atac nemilos în direct, în „cazul Simona Halep”: „Niște rușini! Ce am aflat?”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Atac nemilos în direct, în „cazul Simona Halep”: „Niște rușini! Ce am aflat?”
Organizația lui Djokovic, mesaj dur după victoria Simonei Halep de la TAS: „A pierdut bani și a suferit daune care nu pot fi reparate”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Organizația lui Djokovic, mesaj dur după victoria Simonei Halep de la TAS: „A pierdut bani și a suferit daune care nu pot fi reparate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  06 Martie 2024, 14:27

"Poate intra în circuit, nu știu dacă o va face imediat, dar visează să participe la Jocurile Olimpice, așa că probabil de acum încolo se va antrena mult mai intens”, a afirmat expertul GSP Live. Expert in ce?!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  06 Martie 2024, 14:26

Raul Rusescu, triplu campion al României la fotbal, a comentat cazul Simonei. Raul Rusescu: „Dacă aș fi Simona Halep, aș da cea mai mare petrecere pe care a văzut-o România” De ce trebuie sa citim ineptiile lui Rusescu?!

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  06 Martie 2024, 13:51

Inca o data se demonstreaza ca romanii sunt prea rai impotriva romanilor doar pentru ca au reusit ceva in viata. de ce spun asta? la fel ca in cazul arbitrului roman condamnat de rasism in romania iar UEFA a spus ca nu este nimic. Romanii sunt foarte dornici sa condamne fara dovezi orice alt roman.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează