SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, VICTORIE LA TAS

EXCLUSIV // VIDEO Atac nemilos în direct, în „cazul Simona Halep”: „Niște rușini! Ce am aflat?”

Simona Halep/ foto: Imago Images
Simona Halep/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 11:38 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 11:40

Narcis Drejan, editorialist GSP și moderator la emisiunea EURO GSP, a comentat verdictul TAS în cazul Simonei Halep. Tribunalul de Arbitraj sportiv i-a redus suspendarea româncei de la 4 ani la 9 luni.

În direct la EURO GSP, jurnalistul i-a distrus pe cei de la ITIA și pe cei de la Sport Resolution. Primii au dictat suspendare Simonei în octombrie 2022, cazul a ajuns pe masa tribunalului independent Sport Resolution, care în septembrie 2023 i-a dat lui Halep 4 ani de suspendare.

Jucătoarea de tenis a atacat decizia la TAS, a câștigat, și poate reveni pe teren imediat.

TAS decis că Simona Halep a fost contaminată involuntar cu roxadustat, substanță interzisă, nu că s-a dopat intenționat.

VIDEO. Narcis Drejan, nemilos în „cazul Simona Halep”

„Se deschid foarte multe cutii ale Pandorei. Nu doar una. Sport Resolutions dă încă o dată chix, după atâtea cazuri. Amintim de cazul Varvara Levchenko, a cărei suspendare a fost scăzută la 11 luni.

Cei de la Sport Resolutions sunt niște rușini. Nu au ce să mai caute în sport, trebuie desființați. ITIA, agenția pentru integritatea tenisului, trebuie desființată ieri. Nu au ce să mai caute.

Pașaportul biologic e o porcărie. În momentul în care se dau 4 ani, noi mergem, și eu recunosc, pe ideea că sportivul s-a dopat. Raportul acela de atâtea pagini pe care l-am citit de două ori într-o zi o învinovățea 174%. Dar ce am aflat? Că pașaportul biologic e o vrăjeală.

Cei de la antidoping îți vor spune că mulți sportivi vin troncăniți de drojdie la antrenament și li se fac teste ad-hoc și sunt trecute niște valori, care sunt ridicate când bei alcool. Tu nu știi de ce are valorile ridicate. Poate că si Simona Halep s-a făcut «ștangă» atunci, în septembrie, de supărare. S-a îmbătat.

Asta arată că cei de la Sport Resolutions sunt niște rușini. Băi băieți, plecați! S-a deschis un precedent uriaș, TAS a redus de la 4 ani la 9 luni. Procesul a durat aproape doi ani, TAS a dat decizia într-o lună. Simona trebuia să se întoarcă pe 6 iulie 2023. Acum, le cere 10 milioane de euro celor de la Quantum Nutrition”, a transmis Narcis Drejan la EURO GSP.

Citește și alte știri despre Simona Halep

Patrick Mouratoglou, doar 9 cuvinte, fără să pronunțe numele Simonei: „Asta trebuie să se schimbe!” + a revenit ulterior
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Patrick Mouratoglou, doar 9 cuvinte, fără să pronunțe numele Simonei: „Asta trebuie să se schimbe!” + a revenit ulterior
CTP, uluit după reducerea suspendării Simonei Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”
Halep, VICTORIE LA TAS
CTP, uluit după reducerea suspendării Simonei Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”
Primul turneu major care anunță că o așteaptă pe Simona Halep: „Bine ai revenit!”
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Primul turneu major care anunță că o așteaptă pe Simona Halep: „Bine ai revenit!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
braveheartro
braveheartro  •  07 Martie 2024, 08:26
Postat de sughibughi pe 06 Martie 2024, 13:24

stai sa vezi ce afla interpolu cand cerceteaza cazul. Halep ajunge la puscarie pentru falsificare dovezi

"interpolu"??? Ce treaba are? Ai fumat ceva nasol? ????

Marflo
Marflo  •  06 Martie 2024, 15:09

Nu o sa ia nimica de la quantum aia..e o chinezarie ilegala asa cum sunt multe prin north America ..aia au 10 milioane de bebugs..nr plosnite..grecu trebuie sa plătească..macar sa fie exclus din sport pe viață..hehe

atacama
atacama  •  06 Martie 2024, 14:34

Drejan.......si restul lumii care nu poate "inghiti" ceea ce debiteaza el.VA ROG SA-I ATRAGETI ATENTIA CA SUNTEM IN SECOLUL XXI .Domnule Drejan.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează