SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP

Americanii au venit la București pentru un tête-à-tête cu Simona Halep: „Mai ia suplimente? În mod surprinzător...”

Simona Halep și Jon Wertheim // sursă foto: Heath Woodlief via Tennis.com
Simona Halep și Jon Wertheim // sursă foto: Heath Woodlief via Tennis.com

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 12:33 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 17:04

La București, Simona Halep (32 de ani) a acordat un interviu revistei americane Tennis. Jurnalistul Jon Wertheim a zburat la București pentru o discuție 1 la 1 cu jucătoarea de tenis, dialog în cadrul căruia Simona „nu a evitat nicio întrebare”.

Pe 19 martie, Simona Halep a revenit oficial în circuit, fiind din nou capabilă să joace după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni. În urmă cu aproape o lună, Simona a fost învinsă de Paula Badosa în turul 1 al turneului de la Miami. Acum se pregătește pentru sezonul de zgură și încearcă să evite să-și suprasolicite corpul, mai ales după o pauză forțată de 19 luni.

În așteptarea următorului meci, foarte posibil la Madrid, turneu programat în perioada 23 aprilie - 5 mai, Simona a acordat un interviu revistei americane Tennis. Jurnalistul Jon Wertheim s-a deplasat la București și a oferit detalii despre dialogul cu Simona Halep, care urmează a fi publicat în perioada următoare.

Scandal la Monte Carlo cu elevul lui Mouratoglou în prim-plan: „Avertisment pentru asta? Cheamă supervizorul!”
MONTE CARLO MASTERS
Scandal la Monte Carlo cu elevul lui Mouratoglou în prim-plan: „Avertisment pentru asta? Cheamă supervizorul!”

Americanii au venit la București pentru un interviu cu Simona Halep: „Mai ia suplimente? Da”

„Într-o dimineață de joi, am zburat la București pentru a mă întâlni cu Halep la un club elegant de tenis, construit și deținut de alt membru al regalității tenisului românesc, Ion Țiriac. Am venit să o intervievez despre cazul ei.

Nu au existat condiții prestabilite, tot ce a dorit a fost să-și prezinte varianta ei, să împărtășească realitatea proprie. Există un sentiment inconfundabil că datorează «Republicii Tenisului» o explicație responsabilă - una pe care este încântată să o prezinte.

Și-a făcut apariția într-un SUV, a venit cu rachetele de tenis. Nu a venit înarmată cu notițe, subiecte de discuție, declarații avocățești sau un manager. A petrecut o oră acceptând toate întrebările, fără a evita vreuna.

Este în continuare nervoasă pe un sistem despre care consideră că a eșuat în cazul ei? Da. Au fost momente în care s-a gândit ca pur și simplu să renunțe? Da. Este furioasă pe fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, cel care i-a recomandat și obținut suplimentele? Nu. Ia în continuare suplimente? Da, în mod surprinzător.

Se bucură că a revenit în competiție? Da. Se mai vede câștigând turnee majore? Poate că nu. Ar prefera să vorbească despre forehands, backhands și despre meciuri? Da. Dar cunoaște realitatea din prezent.

Are 32 de ani acum, clasamentul ei este practic inexistent. Chiar dacă a rămas în formă pe perioada absenței, îi lipsește ritmul de joc. Știe că va trebui să se bazeze pe bunătatea wild cardurilor pentru a reveni. Dar va fi acolo, își va înfrunta adversarii, va înfrunta întrebările, va confrunta realitatea și va merge mai departe”, a scris jurnalistul care a discutat cu Simona Halep.

Simona Halep nu mai merge la Oeiras

Dubla câștigătoare de Grand Slam urma să participe la turneul WTA 125 din Oeiras, Portugalia, programat în perioada 15-21 aprilie, dar s-a retras din cauza unor probleme la genunchi.

„Schimbare de planuri. Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu antrenamentele intense. Nu vreau să-mi grăbesc revenirea, așa că nu voi juca săptămâna viitoare la Oeiras”, a scris Halep joi, pe rețelele de socializare.

VIDEO. Ion Țiriac, avertisment pentru Simona Halep: „Alt animal!”

Citește mai multe știri din tenis:

Ziua României! Revenire epică în fața Ucrainei și CALIFICARE în premieră la turneul final al BJK Cup! » Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, eroine în Florida
Billie Jean King Cup
Ziua României! Revenire epică în fața Ucrainei și CALIFICARE în premieră la turneul final al BJK Cup! » Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, eroine în Florida
Simona Halep, out de la Roland Garros? „Din ce am înțeles...”
ROLAND GARROS
Simona Halep, out de la Roland Garros? „Din ce am înțeles...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Freyya
Freyya  •  13 Aprilie 2024, 23:24

nasoala e saraca - cu tot cu botoxu' dintre sprancene, nasul taiat de plastician si numai ea stie ce e bagat prin buze (nu mai zic de urateniile de picioare scurte si dosul jos si nefericit)... da' si parul acum? zici ca abia s-a dat jos de pe matura :)))))))

elgabri
elgabri  •  13 Aprilie 2024, 15:45

Simona Suplimentara ;)))

fibra
fibra  •  13 Aprilie 2024, 13:18

Astept sa inceapa sa joace pentru ca de cand a incercat e accidentata. Succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează