SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, traseu complicat la Gippsland Trophy, primul turneu oficial din 2021! Poate da peste Iga Swiatek, „coșmarul” de la Roland Garros

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și-a aflat traseul de la Gippsland Trophy, primul turneu oficial la care participă în anul 2021.
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și-a aflat traseul de la Gippsland Trophy, primul turneu oficial la care participă în anul 2021.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 11:27 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 11:51

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și-a aflat traseul de la Gippsland Trophy, primul turneu oficial la care participă în anul 2021. 

Pandemia de coronavirus a mai adus o ciudățenie în tenis. Pentru o pregătire optimă înainte de Australian Open, șefii circuitului au introdus două turnee paralele, în perioada 31 ianuarie - 6 decembrie. Jucătoarele au fost împărțite între „Yarra Valley Classic” și „Gippsland Trophy”, în funcție de poziția în clasament, astfel încât competițiile să aibă un nivel asemănător.

Simona Halep, traseu complicat la Gippsland Trophy

Simona Halep, cap de serie numărul 1 la Gippsland Trophy, va avea liber în primul tur. În turul secund va juca împotriva câștigătoarei din duelul Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) - Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA). Prima adversară de top care îi poate ieși în cale este Laura Siegemund (32 de ani, 51 WTA), în optimile de finală. În „sferturi”, Simona poate da peste „coșmarul” de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA).

  • Mihaela Buzărnescu - Daria Kasatkina 
  • Patricia Țig - Timea Babos 
  • Irina Begu - Saisai Zheng

447.620 de dolarieste fondul total de premiere la Gippsland Trophy

VIDEO. Simona Halep așteaptă JO de la Tokyo: ”Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep a atins o nouă bornă istorică înainte de Australian Open

Simona Halep, lângă nume uriașe din istoria tenisului » Topul WTA pe care rivalele nu reușesc să-l atingă: „Mentalitatea m-a adus aici” + ce urmează în 2021

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
merace
merace  •  29 Ianuarie 2021, 22:54

coșmaristica GSP-istă se bucură de implicații bombistice! :D

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Ianuarie 2021, 13:56

Sunt chiar 3 turnee, toate de categoria WTA500 (fosta P10 pana anul trecut), un al treilea decis in ultimul moment pentru jucatoarele ramase in carantina. Bianca Andreescu va fi cap de serie 1 acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close