SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Simona Halep - Yulia Putintseva // Adversara Simonei Halep, decisă după un meci-maraton

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 11:20

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) s-a calificat în turul III de la Australian Open după victoria cu britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA), scor 6-2, 6-4. Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA) este adversara Simonei din turul următor de la Melbourne, cele două urmând să se dueleze, sâmbătă, în premieră. 

Jucătoarea din Kazahstan a învins-o azi, după un meci de mare luptă, pe americanca Danielle Rose Collins (26 de ani, 25 WTA), scor 6-4, 2-6, 7-5, după două ore și 38 de minute de joc. 

  • Partida Halep - Putintseva va avea loc sâmbătă, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Deși pornea din postura de outsider în fața americancei, Putintseva a fost jucătoarea care a dictat ostilitățile. Cu o disponibilitate de joc remarcabilă, stăpână pe sine și dispusă să aibă răbdare în schimburi, kazaha a controlat primul set, pe care l-a câștigat cu 6-4. 

Tresărirea lui Danielle Collins și-a făcut simțită prezența în setul secund. Americanca a mărit intensitatea și s-a impus cu 6-2, trimițând partida în decisiv.  

Acolo, Putintseva a ieșit la suprafață dintr-un final în care a rezistat tentativei lui Collins de a rămâne în meci. Kazaha s-a impus cu 7-5, după ce ratase în prealabil câteva mingi de meci, și se pregătește acum pentru un duel în premieră cu Simona Halep. 

CV Yulia Putintseva

În vârstă de 25 de ani, Yulia Putintseva ocupă în prezent locul 38 în clasamentul WTA. Kazaha a gravitat aproape toată cariera în jurul locurilor 20-30, cea mai bună poziție ocupată de aceasta fiind locul 27,în februarie 2017.

Putintseva a cucerit un titlu de-a lungul carierei, în 2019, Nurnberg, pe zgură. Kazaha a mai disputat alte două finale (St. Petersburg 2017) și Guanghzou (2018), ambele pierdute. 

VIDEO / Rezumat Simona Halep - Harriet Dart: 

Vezi AICI toate detaliile de la victoria Simonei Halep cu Harriet Dart!

+8 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  23 Ianuarie 2020, 16:35
Postat de bazinga pe 23 Ianuarie 2020, 15:19

Sa speram ca se va termina chinul!Pentru toata lumea!

O bate Simona pe dolofana aia!Pentru ca joaca rapid!Si se stie ca la Simona cele mai dificile jocuri sunt primele doua,pana se"incalzeste"!

bazinga
bazinga  •  23 Ianuarie 2020, 15:19

Sa speram ca se va termina chinul!Pentru toata lumea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează