SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, Osaka și Sabalenka, printre numele mari invitate la un turneu demonstrativ în Statele Unite » Premiu substanțial pus în joc

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 13:02 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 13:59

Simona Halep (30 de ani, 27 WTA) a fost invitată să participe la Eisenhower Cup, un turneu demonstrativ, ce va avea loc pe 8 martie, la complexul Indian Wells Tennis Garden din Statele Unite.

La turneul din Statele Unite vor mai participa: Naomi Osaka (Japonia, 80 WTA), deținătoare a 4 titluri de Grand Slam, Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA), Paula Badosa (Spania, 4 WTA), Maria Sakkari (Grecia, 6 WTA), Ons Jabeur (Tunisia, 10 WTA) și Leylah Fernandez (Canada, 19 WTA).

Sportiva care va câștiga turneul demonstrativ, în cadrul căruia meciurile vor consta într-un tie-break, cu victoria jucătoarei care ajunge prima la 10 puncte, va câștiga toată suma pusă în joc, nu mai puțin de 150.000 de dolari.

Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”
RĂZBOI
Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”

Simona Halep, printre numele mari invitate la turneul demonstrativ Eisenhower Cup

Eisenhower Cup se va desfășura înaintea turneului WTA 1000 de la Indian Wells și are un scop caritabil. Simona Halep se va afla pe tabloul principal.

„Suntem încântați să anunțăm că Eisenhower Cup va reveni «ca o lovitură de start» pentru Indian Wells și pentru a strânge fonduri pentru o cauză nobilă. Fanii tenisului vor putea vedea cele mai strălucitoare vedete ale circuiului WTA în acțiune în timpul acestui eveniment unic și distractiv și le mulțumim tuturor jucătoarelor incredibile pentru participare. E o modalitate perfectă de a-i primi pe toți în paradisul tenisului și în acest an” a declarat Tommy Haas, directorul turneului de la Indian Wells, conform bnpparibasopen.com.

Citește și alte știri din tenis:

Emma Răducanu s-a accidentat și ratează următorul turneu: „Îmi pare rău, nu pot juca”

Rafael Nadal e de neoprit în 2022! L-a învins din nou pe Daniil Medvedev și e în finală la Acapulco

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează