SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Turneul Campioanelor în pericol? Ce spunea Simona Halep înainte să se retragă de la Moscova

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 17:05

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, și-a anunțat retragerea de la turneul de la Moscova, cu o zi înainte de primul meci, în turul II, cu Anastasia Pavlyunchenkova. (Detalii AICI)

Simona Halep are în continuare dureri la spate, provocate de hernia de disc care i-a pus probleme și la turneele Wuhan și de la Shanghai. Retragerea Simonei de la turneul de la Moscova înseamnă că liderul WTA nu este recuperată total și ar putea avea mari probleme și la Turneul Campioanelor, care începe pe 21 octombrie.

Luni, Simona Halep declara că în cazul în care nu va putea juca la Moscova, șansele să participe la WTA Finals, în Singapore, sunt mici. 

"Dar dacă nu voi putea juca aici, mă îndoiesc că voi fi în stare să joc la Singapore, care începe foarte repede după. Acum nu știu. Cu siguranță voi lua o decizie punând sănătatea pe primul loc. Încă nu m-am antrenat la capacitate maximă. Este destul de stresant, dar este ceva normal. Accidentările sunt normale când joci la cel mai înalt nivel. Încerc să fiu calmă și pozitivă. Știu că nu e o accidentare ușoară", declara Simona Halep, luni, pentru USA Today.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a fost doar turist la Moscova pentru 3 zile » Dedesubturile retragerii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  17 Octombrie 2018, 11:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  17 Octombrie 2018, 00:26

@Alexandru Pisch ! Un proverb care i se potriveste perfect si repetitiv : #Cainele moare de drum lung si prostul de grija altora !#

bazinga
bazinga  •  16 Octombrie 2018, 20:17

E a noastra,alta nu avem!Mai bine ca nu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează