SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep va colabora în continuare cu omul pe care-l admira în copilărie: "Mi-a fost idol, acum a venit în echipa mea"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 21:27

Simona Halep vrea să-l aibă în staff pe Andrei Pavel și în 2018, cel care i-a ținut locul lui Darren Cahill la turneele mai puțin importante.

"Sunt sigură că o să fie bine cu Andrei Pavel. Eu l-am avut model, a fost idolul meu când aveam 10-12 ani. Acum a venit în echipa mea, va fi și anul viitor. Cred că vom face o echipă bună.

Am vorbit cu Darren despre asta și el mi-a spus să îl luăm în echipă. Cred că voi progresa", a declarat Simona la Canal 33.

Simona Halep a devenit numărul 1 mondial sub comanda lui Andrei Pavel, care a venit pentru prima dată în echipa jucătoarei noastre după US Open.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează