SPORTURI  »  TENIS  »  KREMLIN CUP

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturile Kremlin Cup: „Știam că va fi greu să termin în două seturi” » Ce glumă a făcut

Simona Halep e în sfeturile Kremlin Cup // FOTO: Imago +6   FOTO
Simona Halep e în sfeturile Kremlin Cup // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 20:50 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 21:14

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) s-a calificat în sferturile de la de la Kremlin Cup, după ce a trecut de Veronika Kudermetova (24 de ani, 32 WTA), scor 6-1, 7-6(4).

  • Simona Halep o va întâlni pe Maria Sakkari (26 de ani, 7 WTA). Aceasta a trecut în optimi de Anna Kalinskaya (6-2, 1-0), după ce adversara s-a retras în setul doi.
  • Meciul se va juca vineri, în jurul orei 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 2

La finalul partidei, Simona Halep a vorbit la interviul acordat pe teren despre cât de greu i-a fost în fața Veronikăi Kudermetova, despre fani și a avut o reacție amuzantă la finalul interviului, după ce în primele două meciuri de la Kremlin Cup a jucat împotriva a două rusoaicei.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturile Kremlin Cup: „Știam că va fi greu să termin în două seturi”

„Chiar dacă am câștigat primul set, știam că va fi o luptă grea. Am mai jucat cu ea în acest an și știam că este o adversară puternică.

A trebuit să fiu concentrată până la final. În al doilea set, cu siguranță și-a ridicat nivelul și poate că eu am făcut anumite greșeli ușoare și am luat decizii proaste. Dar ea a jucat foarte bine și a fost foarte greu să termin meciul în două seturi.

Le mulțumesc fanilor care au venit la meci. E mereu plăcut să joci aici. Suporterii au fost corecți, m-au încurajat și pe mine. Apreciez asta. E mereu o plăcere să joc în Moscova. 

Sper că și în runda următoare să joc un tenis bun. Joc și în runda următoare contra unei rusoaicei sau nu? (n.r. și în turul 1 Simona a jucat împotriva unei rusoaice, Anastasia Potapova”, a spus Simona Halep.

+2 FOTO
Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturile Kremlin Cup: „Știam că va fi greu să termin în două seturi” » Ce glumă a făcut

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Simona Halep – Maria Sakkari, în sferturi la Kremlin Cup

În runda următoare, Halep va da peste una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit: Maria Sakkari (26 de ani, 7 WTA). Meciul se va juca vineri, în jurul orei 16:00. Aceasta a trecut în optimi de Anna Kalinskaya (6-2, 1-0), după ce adversara s-a retras în setul doi. Până acum, Simona Halep și Maria Sakkari nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Sakkari are un singur turneu câștigat până acum, în 2019, la Rabat. A mai jucat și două finale: la Ostrava (2021) și San Jose (2018).

Jucătoarea din Grecia se simte excelent pe suprafețele hard, care-i pun în valoare serviciul puternic și loviturile agresive, Sakkari fiind recunoscută în circuit pentru forța fizică.

După accederea în sferturile Kremlin Cup, Maria Sakkari a reușit să obțină un loc la Turneul Campioanelor, acolo unde participă primele 8 jucătoare ale anului. Maria este a cincea care se califică la competiția din Mexic și este prima jucătoare care obține un loc la WTA Finals.

Citește și: 

Simona Halep și Emma Răducanu ar putea juca umăr la umăr la Transylvania Open! Măsura luată de organizatori: „Sărim de un milion de euro”

Novak Djokovic a răbufnit în fața reporterilor care-l întrebau despre vaccin: „Presa răspândește groază și panică”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
267890
267890  •  22 Octombrie 2021, 19:46

Vai, vai, vai, Halep face glume! Să mori de râs, nu alta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează