SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ 4 ANI

EXCLUSIV Virginia Ruzici, despre suspendarea primită de Simona Halep: „Am fost total șocată! Continui să susțin inocența ei”

Virginia Ruzici alături de Ilie Năstase
Virginia Ruzici alături de Ilie Năstase

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 14:18 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 15:19

Virginia Ruzici, cea care i-a fost manager Simonei Halep timp de 14 ani, are un mesaj de sprijin pentru fostul lider mondial în urma deciziei de suspendare formulată de Sports Resolutions și comunicată marți de ITIA

Decizia oficială în cazul Simonei Halep a fost făcută publică marți, 12 septembrie, constând într-o suspendare pe durata de 4 ani, dictată de tribunalul independent Sports Resolutions, cel care a judecat cazul.

L'Équipe a publicat interviul care contestă suspendarea Simonei Halep! Profesorul care a analizat probele româncei: „Este scandalos din partea WADA! Condamnăm o nevinovată!”
simona halep, 4 ani de suspendare
L'Équipe a publicat interviul care contestă suspendarea Simonei Halep! Profesorul care a analizat probele româncei: „Este scandalos din partea WADA! Condamnăm o nevinovată!”

Românca ar putea reveni pe teren pe data de 6 octombrie 2026, atunci când se bifează perioada respectivă de inabilitare, aceasta pornind din momentul în care Halep a fost notificată de rezultatul pozitiv la roxadustat.

Virginia Ruzici, despre suspendarea primită de Simona Halep: „4 ani! Este de necrezut”

Virginia Ruzici, cea care i-a fost manager dublei campioane de Mare Șlem timp de 14 ani, a transmis pentru Gazetă un mesaj de sprijin pentru Simona Halep.

Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! 4 ani! Este de necrezut! Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!”, a spus Virginia Ruzici. 

Ea a avut și alte mesaje de susținere încă de la comunicarea deciziei de suspendare provizorie din 22 octombrie 2022. „Simona este o persoană de o sportivitate, integritate și cinste impecabile”, scria Virginia la momentul respectiv pe contul ei de Instagram.

Anul trecut, la finalul lunii mai, Halep anunța despărțirea de Ruzici printr-o postare pe Instagram. „A fost o călătorie fantastică. Aș vrea să îi mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dedicarea infinită față de mine nu doar ca jucătoare, ci și ca prietenă apropiată. 

Au fost 14 ani uimitori de experiență împreună și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui întotdeauna valoarea prieteniei noastre”, a scris atunci respectiv Simona.

O altă persoană apropiată Simonei Halep, Darren Cahill, cel care i-a fost antrenor în două etape, își susține sprijinul față de jucătoare. „Cei care mă cunosc știu deja părerea mea despre acest caz. Sprijinul meu față de Simona este neclintit. Rămâi puternică, Simo. Acest caz oricum avea să ajungă la TAS”, a scris Cahill pe Twitter.

Citește și: 

Ce a decis TAS în cazul a patru jucători de tenis care au contestat suspendarea din prima instanță
HALEP SUSPENDATĂ
Ce a decis TAS în cazul a patru jucători de tenis care au contestat suspendarea din prima instanță
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep: „Aici avea să se ajungă oricum”
HALEP, SUSPENDATĂ
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep: „Aici avea să se ajungă oricum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Septembrie 2023, 20:12
Postat de elgabri pe 13 Septembrie 2023, 15:43

Cine sustine un infractor este asemeni lui !!

Asa tovarase, combate elementele daunatoare ! Acuma radem , glumim, dar mentalitatea ta e de membru de partid din anii 50. Viata mi-a aratat sa ma feresc de aia care arunca primii piatra, de aia care lovesc un om cazut si mai ales care dau lectii de moralitate in spatiul public. Ca de obicei e exact pe dos, aia mai gaunosi sunt si cei mai moralisti. Poate suna a atac la persoana, dar unii trebuie sa va mai si contrazica, altfel cei mai saraci cu duhul chiar o sa va creada

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  13 Septembrie 2023, 17:23

Comentariul tău; Îl scrii acum va fi redat mâine! Mai ales dacă nu perii pe cineva ,Compatibil !

hannah.robinson
hannah.robinson  •  13 Septembrie 2023, 16:52

Virginia ruzici e o doamna naiva care nu știe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează