SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep vorbește pe larg despre meciul cu Julia Goerges, de problemele peste care a dat la Doha + de ce nu vrea să-i compare pe Darren Cahill și Van Cleemput

Simona Halep la Doha // FOTO: Reuters
Simona Halep la Doha // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 20:26

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a vorbit pe larg despre impresiile pe care le are după primul meci de la Doha, câștigat în fața Lesiei Tsurenko (29 de ani, 24 WTA), 6-3, 6-2.

Românca a explicat de ce crede că victoriile din Fed Cup au ajutat-o, prefațând și meciul cu Julia Goerges (16 WTA) de joi. 

„Săptămâna de Fed Cup mi-a dat foarte mare încredere. Câștigând cele două meciuri de acolo am primit încredere și am început să simt că sunt la un nivel ridicat. Adversara mea a jucat mai bine în setul secund, a început să evolueze fără rețineri, dar eu am încercat să rămân concentrată pe ceea ce am de făcut. Am făcut asta și mă bucur că am reușit să termin meciul puternică”, a spus Simona Halep, la TV Digi Sport. 

...despre diferențele de temperatură de la Doha: „Este foarte cald în timpul zilei, iar seara e foarte frig. Chiar am simțit un disconfort și mă temeam să nu mă accidentez. Totuși, am reușit să rămân liniștită și să-mi fac treaba”

...despre starea de sănătate: „Sunt bine cu spatele, fac exerciții zilnic și principalul meu obiectiv pentru acest an e să nu mă accidentez deloc”

...despre meciul din sferturi cu Julia Goerges: „N-am mai jucat de mult timp cu ea, nu știu la ce să mă aștept. Are un forehand foarte bun și trebuie să fiu pregătită pentru acest meci”

...despre noul antrenor: „N-aș vrea să-i comparăm pe Darren și pe Thierry. Am avut o perioadă extraordinară cu Darren, dar e greu să spun ceva acum despre noul antrenor. Vreau să mai treacă timpul și apoi voi putea veni cu o analiză exactă”

Vezi și: Van Cleemput, primul meci alături de Halep: românca nu a apelat deloc la intervențiile lui

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  13 Februarie 2019, 22:12

unde e comentariul meu ? va supara adevarul ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează