TENIS  ·  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Wilander a explicat ce înseamă pentru Simona Halep plecarea lui Cahill: "Nu e o surpriză" » A analizat jocul liderului WTA: "E cea mai importantă creştere a ei"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 09:32

Suedezul Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, a vorbit despre Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani.

Wilander a analizat despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill și a vorbit despre jocul liderului WTA.

"Nu pot spune că despărțirea dintre Cahill și Simona Halep e o surpriză. Cred că fiecare antrenor face ceva pentru jucător. Fiecare jucător e ajutat de antrenor și câteodată vine acel moment... Darren este unul dintre cei mai mari antrenori din circuit. A ajutat-o enorm pe Simona! Poate că ar fi putut câștiga al doilea Grand Slam alături de Darren. Cred că e pregătită să câștige un nou Grand Slam și cu altcineva. Nu e o mare diferență. Nu contează pentru viitorul tenisului ei. El a adus-o unde este acum.

Cred că Simona trebuie să fie puţin mai agresivă, ceea ce este foarte greu de făcut de către o jucătoare precum ea. A făcut progrese mari, de aceea a și câştigat un Grand Slam. Este mult mai bună din punct de vedere mental în ultimii ani. Aceasta e cea mai importantă creştere a ei", a declarat Mats Wilander la TV Digi Sport. 

Citește și: Primul nume de antrenor tăiat de pe lista Simonei Halep: "Acest gând nu există"Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1