SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona nu mai e numărul 1 printre românce! Alte două jucătoare văzute favorite la Roland Garros: "Pot face surprize"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 21:59

Sorana Cîrstea, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Simona Halep vor începe luni turneul de la Roland Garros.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, consideră că Sorana și Irina pot produce surprize la turneul din Paris.

"Ultima perioadă ne-a arătat că Sorana și Irina sunt într-o formă deosebită, cu meciuri importante câștigate. Sunt jucătoare care pot face surprize și care pot obține performanțe.

Dacă vom avea două jucătoare în primele 8, în sferturile de finală, cred că va fi o performanță extraordinară", a declarat Cosac, conform Digi.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
221147084907100
Gabi Chifu  •  22 Mai 2016, 23:58

Am fost prezent la interviul care a avut loc la Galati dupa un turneu Futures .Declaratia a fost scoasă din context .George Cosac a mai declarat si ca Simona a demonstrat la Madrid ca poate merge pana la capat ! *** din titlu are drept scop crearea unui scandal.Multi *** jurnaliști fac o atmosfera proasta in presa online .***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  22 Mai 2016, 23:46

Bai asta care ai pus titlul, esti nebun?! Ovidel era sa faca infarct de bucurie ca i s-a îndeplinit profeția, aia cum ca o romanca o va învinge pe Simonica :-) Dar nu, tot Simona e de departe #1 printre românce! Bafta tuturor si sa dea Dumnezeu sa piardă Simona finala învinsa de Irina, Sorana, Monica sau Piti! :-)

magura
magura  •  22 Mai 2016, 23:22

Titlu idiot!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează