SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA, VINERI, 14:30, DIGI 2, GSP.RO

SINGAPORE 2017 // Karolina Pliskova așteaptă un duel cu Simona Halep în semifinale: "Sunt gata să-mi iau revanșa" » Ce pronostic dă pentru meciul Halep - Svitolina

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 18:28

Calificată deja în semifinalele Turneului Campioanelor, Karolina Pliskova ar putea da în penultimul act chiar peste Simona Halep, în cazul în care românca va reuși să o învingă vineri pe Elina Svitolina. 

Cehoaica a declarat că așteaptă să-și ia revanșa în fața Simonei Halep după înfrâgerea din semifinalele de la Roland Garros, dar admite superioritatea româncei pe suprafețele lente.

"Sunt gata să joc cu Simona, ultima oară la Paris a fost un meci extraordinar, sunt gata să îmi iau revanşa. Pe suprafeţe lente este mai bună, pentru că se mişcă atât de bine, trimite atât de multe mingi înapoi, e dificil să ai numai lovituri câştigătoare contra ei. Ştiu că şi ea poate face partide proaste, dar contra mea au fost mereu meciuri echilibrate, iar ea a jucat foarte bine. Are un backhand bun, serviciul este OK, aşa că este foarte dificil contra ei", a mărturisit Pliskova. 

5-2 
e raportul meciurilor directe dintre Halep și Pliskova, românca fiind în avantaj. Ultimul meci direct, chiar la Roland Garros, când Halep s-a impus în trei seturi

Jucătoarea cehă a vorbit și despre duelul dinte Simona Halep și Elina Svitolina de vineri, duel ce ar putea stabili viitoarea sa adversară din semifinale.

"E greu de spus, amândouă au avut meciuri grele miercuri, ambele au pierdut, e greu de spus care va fi mai bună. Cred că Simona are mai multă experienţă şi ar putea câştiga meciul, însă pentru mine nu contează cine va câştiga, eu voi fi acolo pentru a juca", a declarat Pliskova, potrivit TV Digi Sport.

  • Simona Halep - Elina Svitolina se joacă vineri, după ora 14:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport 2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gizeh
gizeh  •  26 Octombrie 2017, 19:55

... Tot românu' se pricepe ... mai nou ... la tenis ... fotbalul fiind în plop :)) ... aberează care mai de care ... despre Halep că "nu merită locul 1 ... că nu a jucat pt ecipa de Fed Cup ... că nu e româncă " etc. Or s-o conteste și după câștigarea unui GS. Alte națiuni mai puternice dpdv. sporiv și economic... visează să aibă un nr 1 wta,dar noi îl contestăm pe al nostru. Dacă noi între noi ne "bălăcărim" ,străinii de ce ne-ar respecta?!!

1616579821705112
Petru Daniel  •  26 Octombrie 2017, 19:42

da, prostalaule, pentru ca are cu un meci in plus, daca se jucau in aceeasi zi, nu mai era pe 1, buburuza asta a ta.

tihi
tihi  •  26 Octombrie 2017, 19:16

Cele doua impreuna nu trec de Wozniacki !! Desigur Pliskova este mai buna ca Halep atat psihic cat si ca conceptie de joc !! Pacat,ca actuala nr. 1 mondial,Muguruza a iesit din competitie.Macar si pentru o zi a revenit pe locul 1 mondial detronand pe Halep cu cele 6135 puncte WTA,depasind pe Halep cu 85 puncte !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează