SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Șocul calificărilor la București! Cine a ajuns pe tabloul principal la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 19:36

Duminică s-au disputat finalele calificărilor de la BRD Năstase-Țiriac Trophy, patru câștigători avansând către tabloul principal de simplu.

Cea mai mare surpriză o reprezintă calificarea lui Michael Linzer, numărul 267 mondial.

Austriacul de 26 de ani a trecut de Farrukh Dustov, după mai bine de două ore și jumătate, scor 6-3, 6-7(4), 6-4. Radu Albot, numărul 160 mondial, a izbutit, la a patra încercare, să ajungă pe tabloul principal la București, după ce l-a învins pe Tobias Kamke, 6-4, 6-2.

Andrea Arnaboldi, numărul 171 mondial, l-a învins fără emoții pe Federico Gaia, 6-1, 6-4, pentru a-și asigura a cincea prezență pe tabloul principal la un turneu ATP.

În ultimul meci al calificărilor, Aldin Sektici l-a eliminat pe Maximo Gonzalez, favoritul numărul 2, 0-6, 7-6(5), 6-1, și a avansat și el în runda următoare.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  17 Aprilie 2016, 19:57

Banii stransi la acest turneu unde merg, in Papua Noua Guineea intr-un offshore nou sau pentru intretinerea si antrenarea *** :

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close