SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2016

ȘOCUL NOPȚII LA US OPEN! Serena Williams a pierdut în semifinale și nu mai e lider mondial! Care e finala

Serena Williams, foto: reuters
Serena Williams, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 08:23

Americanca Serena Williams a fost eliminată în semifinale la US Open 2016 de cehoaica Karolina Pliskova, favorita numărul 10, scor 6-2 7-6 (7-5). În cealaltă semifinală, Angelique Kerber a trecut de Caroline Wozniacki, scor 6-4, 6-3.

Serena Williams a încheiat meciul cu Pliskova cu o dublă greșeală, nu s-a calificat în finala în care toți fanii de peste Ocean așteptau o a 23-a victorie într-un turneu de Grand Slam și a părăsit poziția de lider mondial WTA.

Serena Williams încheie o serie de 186 de săptămâni consecutive ca lider mondial, record pe care îl împarte cu nemțoaica Steffi Graf. Pliskova, 24 de ani, se află la prima finală de Grand Slam din carieră.

Cehoaica este prima jucătoare de la Kim Clijsters, în US Open 2009, care trece în același turneu de Grand Slam de ambele surori Williams, performanță reușită de-a lungul istoriei de doar 4 sportive.

"Karolina a jucat foarte bine azi, suficient cât să nu îmi dea nicio șansă", a explicat Serena la finalul meciului, dezvăluind și că s-a luptat cu o accidentare la genunchiul stâng încă de la începutul turneului.

Patrick Mouratoglou, antrenorul ei, a declarat la finalul meciului că nu își aduce aminte când a văzut-o ultima oară pe Serena mișcându-se atât de lent pe teren.

31de greșeli neforțate a făcut Serena Williams în două seturi, una dintre cifrele care arată lipsă de concentrare din jocul americancei

De partea celaltă, Angelique Kerber, 28 de ani, noul număr 1 mondial, a trecut de un alt fost lider mondial, daneza Caroline Wozniacki, și a bifat cea de-a treia finală de Grand Slam a anului. "Este o zi minunată, sunt într-o nouă finală și am trecut pe prima poziție în clasament, este uluitor!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
kris78
kris78  •  09 Septembrie 2016, 21:51
Postat de wowmashha pe 09 Septembrie 2016, 09:24

Iata domnule capalyn ca pliscova se alatura si ea celor din lumea buna a tenisului .lume din care halep nu ca lipseste dar o separa toata galaxia de aceste sportive bune si f bune .:)))))))cat de slaba poate fi halep ha ha ha cata frustrare este pe voi acum .:)))))) pliskova nu s.a mai plans ca serena serveste ca barbatii ca e neagra la piele ca e americanca ci doar si.a demonstrat valoarea a dat de paman cu serena.lucru pe care halep nu.l poatte face datorita non valorii datorita faptului ca este o jucatoare submediocra .pliskova a dat o palma cu piciorul tuturor *** care spuneau ca daca halep nu poate sa o bata pe serena atunci nimeni nu poate.:))))))))) ce rusine ce rusine .:))))))))))))))

Pun pariu ca nici macar nu stii cum arata Pliskova (mai era unu dintre cei care o injura pe Simona de ani de zile pe aici si care acum cateva zile a avut un soc cand a vazut-o pe Suarez Navarro pentru prima data - de atunci nici nu l-am mai vazut, nu vreau sa ma gandesc ca acela ar fi fost motivul). Cam astia sunt cei care o inura pe Simona Halep, stiu tenis cam cat ma pricep eu la...cibernetica. Inainte sa mai bati campii, te anunt ca Pliskova (de la inaltimea unei girafe, evident - 1,85m, a servit cei mai multi asi in acest turneu, inaintea Serenei). Repet, a critica un jucator sau un om, oricare ar fi el, nu are nici in clin nici in maneca cu a injura, spurca, arunca cu laturi in cineva.

balauru48
balauru48  •  09 Septembrie 2016, 20:46
Postat de bvd_magheru pe 09 Septembrie 2016, 09:26

Ba v-am mai spus de zeci de ori . La ultimul meu exercitiu de matematici speciale mi-a luat un sfert de ora numai sa pun conditiile . De la exercitiul ala am o putere de observatie iesita din comun . A fost vorba de un sir de integrale de suprafata si de volum plus citiva logaritmi unii aflati intr-un modul !! Chiar a fost o provocare pentru mine !! Se intimpla acum exact 30 de ani . Cam tot in perioada aia ascultam Pink Floyd , dimineata la prinz si seara !!

Da' cat esti de demagog de ce nu observi matale, d-le ofiter?

plischi
plischi  •  09 Septembrie 2016, 15:09

de un lucru sunt sigur: va fi o finala de kakao!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează