SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Sorana Cîrstea, calificată în turul al doilea la Wuhan » Ar putea juca împotriva campioanei de la US Open

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 17:59

Sorana Cîrstea a câştigat meciul jucat în primul tur al turneului WTA de la Wuhan (China), 6-3, 6-3 în faţa chinezoiacei Yafan Wang, deţinătoare a unui wild card. 

Românca s-a impus la capătul unui meci de o oră şi jumătate, în care nu a întâmpinat prea multe probleme, pierzându-şi o singură dată serviciul, în primul set. 

În turul al doilea, Cîrstea o poate întâlni pe câştigătoarea de la US Open, Sloane Stephens, favorita 14 la Wuhan, dacă americanca va trece în primul tur de Qiang Wang (locul 57 WTA).

La turneul de la Wuhan mai participă şi Simona Halep, favorita a doua, şi Monica Niculescu (56 WTA). Simona Halep va evolua direct în turul secund, în timp ce Niculescu o va întâlni în primul tur pe Kiki Bertens (29 WTA).

Turneul WTA de la Wuhan se desfășoară în perioada 24 septembrie - 30 septembrie și este încadrat la categoria Premier 5, cu premii totale în valoare de peste 2 milioane de dolari.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează