SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PALEMRO

Sorana Cîrstea, decizie finală în privința turneului de la Palermo

Sorana Cîrstea / foto: Guliver/Getty Images
Sorana Cîrstea / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 17:34 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 17:50

Sorana Cîrstea (21 de ani, 37 WTA) nu va mai participa la turneul WTA de la Palermo, acolo unde ar fi trebuit să fie favorită principală. 

Chinuită de o ruptură musculară care i-a dat bătăi de cap și la Wimbledon, Sorana i-a anunțat pe organizatori că nu va fi prezentă la Palermo, la competiția care începe săptămâna viitoare. Românca a fost înlocuită deja, Leonie Kung fiind jucătoarea care îi ia locul Soranei pe tabloul principal.

Zilele trecute, fanii îi reproșau Soranei că s-a retras de la Jocurile Olimpice, dar că e prezentă în continuare pe lista jucătoarelor care participă la Palermo. Sori a spulberat astăzi orice urmă de îndoială, anunțându-și retragerea de la turneul din Sicilia.

Sorana Cîrstea: „Dacă aș fi putut să joc la JO, aș fi făcut-o din patriotism” 

„Ar fi fost o onoare să îmi reprezint țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă din păcate nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puțin o lună de pauză competițională și în acest moment al carierei mele prioritară este sănătatea. 

Am refuzat constant orice ajutor financiar din partea Federației și Comitetului Olimpic!!! Dacă aș fi putut să joc aș fi făcut-o din patriotism, cum am făcut deja la Olimpiadele de la Beijing și Londra”, a spus Sorana.

Ministrul Eduard Novak, reacție dură după ce Sorana Cîrstea a refuzat să meargă la Tokyo

Ministru sportului Eduard Novak a criticat jucătoarele de tenis care au refuzat participarea la Olimpiadă. Acesta a susținut recent o conferință de presă în care a vorbit din nou despre scandalul momentului în tenisul românesc, cel legat de neparticiparea jucătoarelor din România la Jocurile Olimpice.

Eduard Novak acuză federaţia condusă de Ion Ţiriac pentru absenţa jucătoarelor de la Olimpiadă. Ministrul sportului a declarat că nu înțelege cum jucătoarele românce au participat cu probleme medicale la Wimbledon, dar refuză să-și reprezinte țara în Japonia.

Dacă mă uit, aşa ca un om care nu sunt din sport, şi văd un comunicat din partea Federaţiei că aceste sportive nu participa peste o lună la Jocurile Olimpice, că sunt accidentate şi mă uit la televizor că Sorana Cîrstea joacă în optimi la Wimbledon, cumva mi se pare foarte ciudat. Sorana spunea că a jucat la Wimbledon chiar dacă avea ruptură musculară. Vedeţi? Atunci ar putea să joace şi la Jocurile Olimpice - Eduard Novak, ministrul Sportului, pe 6 iulie, pentru Observator Antena 1

VIDEO Sorana Cîrstea, eliminată de la Wimbledon de Emma Răducanu

Citește și alte știri din tenis:

Roger Federer și-a vândut tricourile și rachetele pe sume amețitoare » Banii, donați în scopuri caritabile

E sigur! Simona Halep iese din top 10 WTA » Cum s-a ajuns aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bobby_axelrod
bobby_axelrod  •  16 Iulie 2021, 09:57
Postat de farist11 pe 15 Iulie 2021, 22:37

***

*** ***.*** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

farist11
farist11  •  15 Iulie 2021, 22:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează